This is Mika

11.09.2013 18:20 3min luku 68

...rikas jos mä oisin mies!

Terve!

Ethän vaan ole unohtanut meikäläisen rakentamia lisäravinnepaketteja? Olen laatinut kaksi erilaista kokonaisuutta joko lihasmassan hankintaan tai kiristelyyn.

Mika Nyyssölä: Massive Muscle Growth Stack 74,90e (norm. 106,85)

massive muscle growth stack nyt 69 euroa!

sis.

 • 1 x Whey-80, 1 kg
 • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
 • 1 x Amino-Pro Essential, 464 g
 • 15 x Goodlife, 50 g (BOX)
 • 1 x ZMA Hardcore, 160 caps
 • 1 x Fitnesstukku Shaker

Mika Nyyssölä: Hardcore Diet Stack 86,90e (norm. 124,50)

hardcore_diet_stack_by_Mika_nyyssölä

sis.

 • 1 x Whey-80, 1 kg
 • 1 x Octane, 750 g
 • 1 x Ripped Pro, 40 caps
 • 1 x Arginine Hardcore, 120 XL-caps
 • 1 x ZMA Hardcore, 160 caps

Olen saanut pelkästään positiivista palautetta näistä paketeista. Kuten aiemminkin olen sanonut, jokaikinen tuote näissä paketeissa on hyödyllinen ja toimiva. Valitsin vain parhaimmat ja tehokkaimmat lisäravinteet. Ja mikä parasta, saat nämä huomattavaan alennushintaan! Hinta-laatusuhde on näissä todellakin kohdillaan. Ei mitään turhaa hömpötystä olla laitettu näihin paketteihin mukaan nostamaan tahallisesti hintaa, vaan kaikki lisäravinteet ovat juuri sinun tavoitteitasi tukevia tuotteita.

Itse käytän juuri aivan samoja lisäravinteita mitä näissä paketeissa on mukana. Juuri näillä tuotteilla itsekin kuljen kohti omia päämääriäni. Mikset siis sinäkin? Mene siis bannerin kautta suoraan Fitnesstukun sivuille tilaamaan oma pakettisi. Et tule katumaan.

***

Tämä viikko pelkkää iltavuoroa duunissa. Saa totutella kroppaa käymään aamupäivällä salilla. Se ”haittapuoli” aamureeneissä on, että ennen treenejä ei ole juuri ehtinyt syödä kunnolla. Kiskaisen lähinnä vain aamupalan huiviin ja singahdan salille ennen duuni-iltaa. Iltapäivällä treenatessani, kroppaa on ehtinyt ravita useilla aterioilla ja ehkä siinä duunin ja treenin välissä on päikkäritkin onnistunut ottamaan, joten elimistö on huomattavasti latautuneempi kovaan treeniin kuin pelkän aamupalan voimin.

Tätä rytmiä onneksi on vain yksi viikko kolmesta. Tosin yksi hyvä puoli tässä on, saa nimittäin nukkua pidempään eikä tule niitä ilkeän brutaaleja aamuherätyksiä. Parasta olisi jos saisi nukkua ihan niin pitkään kuin nukuttais ja muun ajan vois keskittyä  syömiseen ja treenaamiseen. Sitähän se olis jos esim lottovoiton nappaisi ja rahaa olis loputtoman paljon.

Jestas, nytkin oli mennyt yhdelle ihmiselle se yli 12 miljoonaa. Eipä siinä sellaisen summan jälkeen enää paljon tarttis duunia tehdä. Kuka hullu sitä edes tekiskään? Tai ihan vaan vittuillessaan olis jossain Lidlin kassalla ja ylläpitäis kontaktia ”rahvaaseen”…

 • Note to self: Muista lotota!

Jos sitä voittais päävoiton lotossa niin lähinnä jotain kiinteistöbisnestä vois harrastaa. Ostais vaikka halvalla kämpän ja renoveerais sitten vimpan päälle ja möis hyvällä voitolla. Mut toisaalta tuskin sitä ehtis (no mä toisaalta ehtisin. ks. alempana) oman elämänsä aikana edes ”normi oloissa” tuhlaamaankaan miljoonia eli ihan turhaan sitä näkis vaivaa kartuttaakseen jo valtavia rahamääriä.

Metkaa, kun joissain tutkimuksissa lottomiljonäärit pelkäsivät eniten sitä, että ne miljoonat häviäsivät. Moni päävoiton voittanut jatkoi lottoamistaan vaikka rahaa oli jo enemmän kuin tarpeeksi!? Kaipa sitä sitten ne hulluimmat vain istuvat rahojensa päällä kunnes kuolla kupsahtavat vanhuuteen? Pääsevät sitten muut omaiset nauttimaan rahoista.

Kyllä meikäläinen vaan pistäisi osan ziljoonista haisemaan varmaan ekan kuukauden aikana. Lähtis uutta autoa kaupasta. Kesäksi tulis Mustang GT 5.0

ja talveksi Hummer H1

Sit pitäis varmaan ytimestä joku kiva lofti hommata

Ja meren rannalta tietty mukava mökki, jonne voi paeta kaupungin hektisyyttä, tyyliin vaikka tällainen:

Tai vaikka tällainen:

Sit tällaisella olis kans kiva mennä kesällä:

Tosin tossa vaiheessa kun noi olis hankkinu niin rahat olis aika finaalissa… Hah haa. Juu saahan sitä leikkiä ajatuksilla. Eiköhän palata sorvin ääreen. 😉

Kommentit (68)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.