This is Mika

26.08.2020 14:28 4min luku 0

Reissussa pohjoisessa - Mukana Paatsjoen reissuvideo!

Moikka kaikille!

Reissun päältä terkkuja. Lähdettiin sunnuntaina ajelemaan kohti lappia ja myöhään illalla noin 14 tunnin ajon jälkeen saavuttiin Ivaloon. Oikein mukavasti meni ajomatka ja pysähdeltiin sopivin väliajoin huoltoasemille. Ei pidetty mitään kiirettä ja rupsuteltiin hissukseen sellaiset vähän vajaat 14 tuntia kokonaisuudessaan, kunnes päästiin perille. Säät vaihteli kauniista auringonpaisteesta ihan käsittämättömän rajuihin kaatosateisiin.

***

***

Tänään piipahdettiin Paatsjoella, joka sijaitsee aivan Venäjän rajoilla. Paatsjoen sillalta itseasiassa näkee ihan Venäjän puolellekin ja paikka on sellainen karun kaunis ja hiljainen. Laittelin tuosta pienen videoklipsun YouTubeen, niin näkee vähän mestoja ja miten rajusti tuolla on jääkausi rouhinut maaperää, jättäen massiivista kivikkoa jälkeensä. Jääkauden jälkiä näkee Lapissa joka puolella.

Tsekkaahan tuo videoklipsu Paatsjoen reissusta!

Wilderness Hotel Inari

Eilen kävimme tsekkaamassa suht uuden Wilderness Hotellin Inarissa. Paikka on oikein kaunis ja upeita mökkejä on tuolla paljon. Vetäistiin herkullinen lounas hotellin ravintolassa ja oli kyllä erittäin hyvät sapuskat.

Ravintolan maisemat ovat kohdillaan ja ruoka makoisaa

Pippuripihvi

Lapinkoira Perron kanssa ollaan ahkerasti ulkoiltu täällä ollessamme. Onneksi vielä säätkin ovat olleet suht kivat. Vettä ei ole satanut kuin maanantaina.

Wilderness Hotellin ruokailun jälkeen käytiin karhunpesäkivellä kahveella. Porukat otti munkkikahvit ja minä repäisin ja otin oikein kahveet letulla, kermavaahdon ja lakkahillon kera. Voi veljet, miten hyvältä lettu ja kahvi maistui kauniissa auringonpaisteessa!

Kyllä minä niin pidän munkeista, kun ne ovat muhkeita!

Lettu, kermavaahto ja lakkahillo!

Maanantaina tuli vetäistyä perinteiset poronkäristykset perunamuusilla ja tietysti puolukkasurvoksella. Kaksi kiloa poronkäristystä upposi melkein yhdellä istumalla. Seuraavana päivänä sain vielä yhden lautasellisen käristystä lautaselle, kun muuten kaikki tuli syötyä jo maanantaina!

Ai ai ai, miten hyvää tuo poro on!

Huomenna torstaina suunnataan Ouluun ja siitä Kalajoelle, jossa meillä on mökki vuokrattuna. Siellä pitäisi olla vielä vuotuiset ”Venetsialaiset”, joten taitaa tekemistä ja näkemistä riittää.

Että tällaista tällä kertaa. Eipä nyt ole ulkomaan matkoja tiedossa tänä vuonna. Pitää siis tyytyä Suomen omaan tarjontaan. Ihanaa kuitenkin nauttia Lapin luonnosta ja läheisistä, joita näkee loppupeleissä aika harvoin. Ja kyllä tuo ”road trippailukin” ihan hauskaa on, kun moottoritie on kuuma, eikä ole kiire mihinkään. Musa soi, maisemat vaihtuu ja paikallisiin huoltoasemiin pääsee visiitille. (varsinkin vessoihin) 😀Muistakaahan proteiinit!

Niillä ne muskelit kasvaa koska roheiini on lihaksen rakennusaine. Äläkä unohda, että saat MIKA10 koodilla 10% alennusta loppusummasta! BOOM! Klikkaa siis kuvaa alla ja shoppaa protskut itselles.Octane 2 yhden hinnalla!

Ou jeah beibe, nyt lähtee pitkästä aikaa Octane 2 yhden hinnalla! Klikkaa kuvaa alla ja hommaa intrat itsellesi. Oma suosikki on tietysti mun suunnittelema Fresh Forest Berries!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.