This is Mika

13.09.2020 20:23 3min luku 0

Raju selkätreeni (video), joka pisti JUGIN selän soseeksi!

Moikkelis kaikille!

Jugi aka JugiPelaa aka Jukka Nyyssölä aka broidin veli piipahti Suomessa elokuussa ja mehän tietty sännättiin Myyrin Kuntokeskukseen salille treenaamaan selkää. Jukka oli edellisenä iltana kaverinsa kanssa koodaillut ja viimeistellyt uutta kassuportaalia illan pikkutunneille asti ja samalla siemaillut muutaman (litran) viilennettyä ohrapirtelöä. Tämä ei välttämättä ollut se paras idea, koska seuraavana aamuna about klo 10 maissa oli tarkoitus vetäistä minun tyylillä selkää!

***

***

Mun selkätreenit (kuten ylipäätään mun treenit kaikille lihasryhmille) on vuosien suunnittelun ja hiomisen tulos. Pyrkimyksenä on aina ollut saada mahdollisimman raju hypertrofinen eli lihaskasvua aktivoiva treeni aikaiseksi. Metodit ovat hieman erilaisempia, kuin ”normaali” treenaaminen, mihin moni on perinteisesti tottunut. Tällainen tyyli on muokkautunut vuosien saatossa erittäin tehokkaaksi ja valitettavasti jos siihen ”valmistautuu” edellisenä iltana pienellä olutkimaralla, kuten Jukalla vahingossa kävi, se voi kostautua jollain levelillä ilkeänpuoleisesti. 😀 LOL!!

Kaksi hodaria ei mahtunut ihan kokonaan kuvaan! 😀

Jugin kohtaloksi jäi siis illan oluiden synnyttämä ”dagen efter” -kooma, joka luonnollisesti painoi lihaksissa ja satelliittisoluissa hieman negatiivisella varauksella, joten jumppa oli happomittarilla: Hapokas plus plus. Olin kuitenkin sen verran armollinen, etten sentään pakottanut miestä vetämään 100 prosenttisella tasolla, vaan herra sai valita sarjapainot ja joustoa tuli toistomäärissäkin.

Mutta siltikin treeni oli erittäin kova. Ylätalja – Pullover -kombinaatio puristaa tehokkaasti mehut latseista ja pakottaa verta lihaksiin brutaalilla tavalla. Minun patentoitu supersetti suorastaan räjäyttää selkälihakset kasvuun ja se toimii vauvasta vaariin. Ja ihan aikuisten oikeasti, vaikka tässä huumorilla kirjoitankin tekstiä, niin näillä mun metodeilla lihakset kasvaa! Se ei ole vain yksi treeni tai yksi liikepari, joka toimii. Se on kokonaisuudet, joiden vaikutukset edesauttaa lihaksen hypertrofiaa laaja-alaisesti. Monipuolisuus ja rajut kontrastit treenirunkojen välillä ovat niitä asioita, mitkä tekevät eron perushumppaan ja -ohjelmiin.

Anyways, vedettiin tosi herkulliset setit, kuten tulette videosta näkemään. Jukka veti kunnialla koko setin, vaikka mahassa porisi vielä mallas eikä vähäiset yöunet auttaneet juurikaan asiassa. Se on aika metkaa, miten treenipohja, mikä on luotu parin kymmenen vuoden aikana, antaa melkoisesti jeesiä tekemiseen. Lihasmuisti esim on ilmiömäinen asia, joka mahdollistaa hyvinkin nopean paluun entisiin massoihin. Jukka tuntui paisuvan pelkästään yhden treenin aikana ja veikkaisin, että parissa kuukaudessa kehon lihasmassa kasvaa valtavasti.

Taisi Jukka mainita, että soseeksi meni selkä treeneistä, vaikka tarkoituksella himmailikin. Lihasreseptorit ovat hyvin herkät Jukalla ja ne reagoivat treeneihin super hyvin! Itselläni ihan sama juttu. Jos syystä tai toisesta tulee vaikka parin viikon tauko treeneistä, lihakset menevät järkyttävän kipeiksi ihan pienistäkin jutuista. Jos treenit ovat hilattu intensiteetiltään korkealle tasolle, lyhyehkökin tauko voi sekoittaa pakan niin, että kroppa herkistyy ja domssit on kymmenkertaiset normaaliin nähden. Tämä tietysti kertoo, että lepo on hyvästä ja se resetoi kivasti hermostoa ja kroppaa, jonka jälkeen kyky vastaanottaa kovempaa treeniä paranee!

Tässä tuo hapokas selkätreeni Myyrissä! Katsokaa! 😀Älkää unohtako proteiineja!

Protskut on lihaksen kasvuaine. Sitä tarvitaan aina! Saat myös herkullisen alennuksen kun klikkaa alla olevaa kuvaa ja käytät mun eksklusiivisen koodin kassalla!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.