This is Mika

20.10.2010 05:58 2min luku 4

Progea eetteriin ja muutama kuva

Hello.

Eilinen päivä meni sitten musiikin parissa. Väänsin kello neljästä yön pikku tunneille puoli kahteen uutta saundia. Sain kuin sainkin piisin valmiiksi ja tässä se nyt on uunituoreena kaikille, ou jeah! Musa on tiukkaa heavy progea omasta mielestäni siisiteillä riffeillä.

Declaratioin of War

Maanantaina salilla törmäsin aina niin ihquun Leskisen Jariin. Velipojalla, kun on uusi hieno androidipuhelin, niin otettiin yhteiskuva ihan kokeilumielessä Jarpasta ja minusta. Tässä vähän ”kovistelen Jaria:

habajajari

Tässä vielä yksi posetus:

haupitsejaposettelemassa

Expossa tuli nähtyä paljon ihmisiä. Sain mailin kautta yhden yhteiskuvan. Tässä Seiskakympin Suomenmestari Petri Perttula ja minä:

minä ja petri

Olisi kyllä ollut ihan siistiä kisata alle seiskakympissä ja ottaa mittaa noista äijistä Finlandiatalolla. Ehkä sitten ensi vuonna? Mitenköhän on, mahdunkohan enää alle seiskaan? Noh, voisihan sitä repiä 69,9kg ja sitten tankata itsensä 75 kiloiseksi lavalle… 🙂 Tuossa kuvassa meikällä painoa noin 85kg. Rontti 15 kiloa tuosta olisikin raapaistava pois. Auts, mitäköhän siinä enää jää jäljelle? 😀

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.