This is Mika

23.03.2013 13:48 3min luku 37

Podcastia ja randomia...

Moi!

Eilen ilalla Tiimi kokoontui Nyyssölöille. Punkkupullo meni tunnissa ja vartissa. Teksti oli sekalaista ja totally retarded. Oikeastaan en suosittele tätä jaksoa kenellekään selväjärkiselle. Eli kaikki te, joilla vippaa päästä sillai tosi kivalla tavalla ja tykkäätte rönsyilevästä podcastshowsta, jossa ei ole päätä eikä häntää, olkaa hyvät! 🙂 Aivan kauheeta kuraa seuraavat 75 minuuttia. Eli pannu kuumaa sumperoista ja pistähän castit pyörimään. Alussa  jo tavaksi muodostuneet Photoboothit! 😉

***

😀 😀 😀 Huomenna tulossa ilmoitus jostain ohittamattomasta tarjouksesta. Olkaahan kuulolla! 😀 😀 😀

***

Tissit

Tissit on aina kivat. Mitä isommat sen paremmat. Hah haa! Tässä mainio stilli ilmeestä mitä tissit aiheuttavat tissittömille:

IMG_1816

***

Postilaatikosta tupsahti pääkaupunkiseudun autouutiset. 🙂

Muutamia herkku-uutuuksia, joista voi vain fantasioida, on tulossa automarkkinoille Suomeen. Pistetääs tänne vähän kuvia ja statseja näistä namupaloista.

Audi RS Q3

Audi-RS-Q3

Syksyllä markkinoille tulossa oleva väkivahva Q-sarjan RS-versio. Pellin alla 5-sylinterinen turboahdettu 2,5 TFSI suorasuihkutusmoottori antaa huikeat 310 kaakkia ja vääntöä 420Nm käyntinopeusalueella 1500-5200 r/min. 0-100 sujahtaa 5,5 sekunnissa. Hintaa ei ole näemmä vielä tiedossa. Aika namu!

SEAT Ibiza Cupra

seat-ibiza-cupra

Cuprat ovat aina edustaneet sporttisuutta ja suorituskykyä. Ibiza -malliston uutuus, Cupra ei ole tässä poikkeus. Voimanlähteenä 1,4 TSI, joka päräyttää 180 heppaa ilmoille ja vetäsee satasen jopa 6,9 sekunnissa. Kulutus on kuitenkin maltillinen 5,9litraa/ 100km. Nätti peli, joka saapuu Suomen markkinoille tänä keväänä ja kustantaa noin 24.000 egee.

Volkswagen Golf GTD

volkswagen-golf-gtd

Uusin Golf GTD saapuu Suomen kamaralle myyntiin tänä kesänä. Nelisylinterisellä suoraruiskutusdieselmootorilla ei jää jalkoihin liikenteessä. 184 kaakkinen jyrä antaa 230 kilsan huiput ja vakuuttavan 380 Newtonin väännön. Yhdistelmäkulutus on pihi 4,2 l/100 kilsaa ja CO2-päästöt 109 grammaa/km. Hinta on vielä vissiin auki?

Shevrolet Starcraft

chevy starcraft

chevy starcraft-inside

Markkinoilta kadonnut Starcraft tekee komean paluun yli 10 vuoden tauon jälkeen. Toukokuussa markkinoille tuleva Starcraft tulee 15 eri version voimin perusmalleista aivan luxus-luokan ylellisiin, korotettuihin malleihin. Stareja saa niin bensaversioina kuin dieseleinäkin. Dieselvaihtoehto on 6,6 litrainen turboahdettu Duramax V8, joka antaa tehoa 260 hv ja vääntöä komeat 712 Nm. Bensaversiot ovat flexfuel versioita, jotka käyvät myös etanolibensiini RE85 polttoaineella.  Bensavehkeissä  on voimanlähteenä 5,3 litrainen V8, joka antaa 310 hevosta ja 452 Nm.

Auton saa ihan minkälaisena haluaa. On 2-, 5-, 7- tai jopa 9-paikkaisena. 2- ja 4-paikkaisena auto on melko hulppea varustelultaan viihdekeskuksineen yms. elektronisine herkkuineen. Uusien mallien hinnat ovat väliltä 54.900-98,900 euroa. Vain henkilöautokortin omistaville on valitettavasti kerrottava, että Starcraftit rekisteröidään kuorma-autoiksi Suomessa. Eli C-kortti on must, jos haluaa tällä cruisailla Suomen teillä.

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.