This is Mika

25.12.2013 18:45 2min luku 28

Podcast 21 - "Joulu-editio"

…Joulu on taas, kattilat täynnä puuroo!

Kyllä sitä on nyt syönytkin kuin pikku possu konsanaan! Eilen kiskastiin selkäjumpat Meijerillä ja siitä kiidettiin takaisin kotiin laittelemaan joulusafkoja pöytään. Salilla oli hiljaista. Ei ollut kuin muutama tyyppi jumppailemassa, eli sai kyllä rauhassa treenit vetää läpi. Joulupöydässä oli ne perussafkat: kinkut, kalkkunat, graavilohet, mädit, sillit, laatikot, jne.

syömässä

Inkivääriolutta ja punkkua meni ruokajuomana. Voi himpskatti miten sitä tuli ahdettua ruokaa kuvun alle. Valehtelematta tuli sellainen ähky ja siihen perään rupes vielä ramasemaan siinä määrin, että melkein paineltiin nukkumaan. Vaan oli ne joululahjat avaamatta, niin siinä sitten piristyi.

Oli sitä ollut vissiin ihan kiltti kun pukki toi minullekin muutaman lahjan! 😀 Ilta venyi sinne puolille yön ennen kuin paineltiin pehkuihin. Tänään päätettiin jättää sali väliin ja huomenna mennään sitten täysin palautuneena jumpille. Sitä olis vielä tarkoitus iskeä illalla ytimeen kattomaan Hobitin kakkososaa Miken ja hänen puolisonsa kanssa. Mahtavaa!

Tiimi juopuneena:

tiimikannissa

Aaton aattona käväisi Maikkeli meillä perheensä kanssa istumassa iltaa ja samalla vetäistiin punkun (mike joi kahvia) sävyttämänä yks podcastin ”Joulu-editio”.

Tässä jakso katseltavana tai kuunneltavana:

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.