This is Mika

16.10.2012 10:38 2min luku 18

Plastiikkakirurgia - Mikä on liikaa ja mikä ei?

Moi

Näin huikeen jutun kahdesta tytöstä, joilla pakkomielteenä anime ja Barbie-nuket. Pakkomielle siis sellainen, että oma ulkonäkö on oltava samanlainen kuin piirroshahmoilla tai nukeilla. Molemmat tytöt ovat käyneet kaiketi lukuisia kirurgisia toimenpiteitä läpi, jotta tuohon kuosiin ovat naamansa ja kroppansa saaneet:

Pikkuisen on friikin näköistä, mutta mikäs siinä jos tytöt tykkää nyt omasta lookistaan? Mietityttää vaan mitä tapahtuu kun tohon tyyliin kyllästyy? Onko sitten taas veitsen alle matka?

Mua ei haittaa enkä tuomitse kauneusleikkauksia. Jos joku sellaisia haluaa tehdä niin mikä minä olen heitä tuomitsemaan? Jokainen käyttää rahansa mihin lystää. Jos joku tykkää isoista tisseistä niin eihän siinä auta ku käydä suurennuttamassa ne. Pankista lainaa ja reissu Tallinnaan. Siinä ei nokka kauaa tuhise kun on jo uudet uhkeat ryntäät alla!

Mikä on sitten liikaa? Ovatko nuo tytöt menneet jo liiallisuuksiin? Voiko tissit olla liian isot?

Onko nämä jo liikaa?

Entä nämä?

Makuasioita kaikki, nämäkin voi olla jonkun mielestä liian isot:

Isotkin tissit voivat olla just sopivat riippuen kropasta ja läskiprosentista, nämä esim voivat olla ihan luomut ja noilla kurveilla juuri sopivat:

Kukin siis tyylillään ja kauneushan on aina katsojan silmissä, mutta ehkä toi anime/barbie -juttu on jo liikaa? Mitä mieltä te ootte?

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.