This is Mika

15.02.2011 11:25 2min luku 5

Pitkästä aikaa kuvauksia

Moi

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, eilen eli maanantaina oli Miken kanssa kuvaukset Wannabe Heroesin tiimoilta. Tällä kertaa otettiin Braveheart hahmo William Wallace. Haettiin Keravalta puvustamosta oikeat kledjut siihen ja peruukit. Mike oli jo etukäteen käynyt taustat kuvaamassa Raaseporin linnasta. Aivan huippu hieno kuva sitten kyhättiin palasista. Studiossa otettiin valojen kera kuva Braveheartista keppihevosen kanssa. 😉 Upeat värit ja kokonaisuus hassun idean kanssa toimii mielestäni erittäin hyvin.

Tässä tuo kuva:

Ja tässä making of video:

Pakkasta oli tänä aamuna aivan kauheasti. Heitin tyttöystävän duuniin kuuden jälkeen ja olin jo seiskalta salilla tekemässä rintaa ja käsiä. Mahtava fiilis, kun jaksoi nousta ajoissa tekemään treeniä. Painoa on tällä hetkellä sen 79-80 kiloa ja ehkä aavistuksen on kiristymistä havaittavissa. En vieläkään ole valitettavasti saanut niitä rasvanpolttajia, joten niitä vielä odotellessa. Sitten alkaa tuo testaus miten tehokkaita ovat, jos ovat! 🙂

Pukuhuoneessa treenin jälkeen:

Pipo pysyi päässä jopa treenin ajan, kun oli niin kylmä… Piposta sen verran, että se on Fitnesstukun logolla varustettu siisti pipo. Tykkään tuosta tosi paljon ja se on mun mielestä aika kivan näköinen.

Tilaa pipo fitnesstukulta, 8,90€ (logo on itseasiassa aivan sama kuin kuvassa):

Tilaajille on kaiketi ilmestynytkin jo uusi ProBody-lehti. Numerossa on tietenkin meikäläisen elämäni ensimmäinen kolumni. Kannattaa lukea, sillä siitä saa treenimotivaatiota varmasti. Seuraavassa numerossa sitten pohditaan vähän vakavampia aiheita, mutta niistä kerron myöhemmin. Mike oli tuunannut kolumniin vielä yhden vanhan kuvan uusiksi. Kuva on vuodelta 2007 viikkoa ennen Oslon kisoja. Check it Out! 🙂

Eipä tässä nyt muuta sitten keksi kerrottavaa. Joo, kiitos vielä kaikille, jotka ovat ottaneet yhteyttä minuun sähköpostin välityksellä. Ollaan aloitettu monen henkilön kanssa mielenkiintoisia kuntoprojekteja. Ehkä tulevaisuudessa saadaan myös jotain kuviakin joistain henkilöistä miten meikäläisen valmennus on vaikuttanut heihin. Vähän niin kuin ennen ja jälkeen kuvat… Kirjoittelen kyllä joistain projekteista täällä blogissani, jos vain saan luvan tehdä niin.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.