This is Mika

25.07.2019 10:47 3min luku 0

Pikkuostoksille? - Nyt kannattaa!

Morjensta vaan!

Nyt on 28.7 asti ilmaiset toimitukset tukulla eli sehän tarkoittaa, että alle 49€ ostokset saa ilman toimituskuluja. Voit siis käydä shoppailemassa ihan vaan jonkun octanen tai patukkalaatikon, eikä tarvitse pähkäillä miten saada täyteen tuo 49 euroa, jotta toimituskulut poistuisi. Joskus tuollainenkin asia voi tuottaa päänvaivaa.

***

***

Itsekin saatan vain octanen laittaa tilaukseen ja kassalla huomaan, että toimituskulut paukkuu hinnan päälle. Siinä sitten arpomaan, että mitä sitä vielä voisi ottaa lisäksi. Noh, yleensä sitä jotain keksii, mutta tällaiset tarjoukset ovat kyllä todella kivoja, kun saa pienenkin tilauksen ihan ilman ylimääräisiä kuluja.

Klikkaa vaan tuosta alla olevaa kuvaa ja käy pikkuostoksilla tukulla!

Treenit kovia ja mies pehmeenä!

Tai ainakin siltä välillä tuntuu. Paikat niin hellänä välillä, kun tulee noita kovia jumppia alle eikä kroppa tunnu palautuvan millään. Jalkatreenit oli sunnuntaina ja vieläkin vähän herkkänä koivet. Onhan se toki kiva tunne, kun lihaskudos tulehtuu ja hermoradat särkee sopivasti. Tietää ainakin tehneensä jotain. Sängystä ei tunnu pääsevän ylös aamulla kun joka paikka jumittaa.

Selkää kuritin maanantaina ja tuo meni kyllä makeeseen pumppiin. Katso kuvat alla.

Paino pyörinyt nyt 95-96 kilon hujakoilla ja huomaa hyvin miten kroppa ottaessaan nestettä lihassoluun, pehmenee oikein huolella. Nilkat turpoaa ja olo on paineinen ja melkeinpä vähän tukala. 😀

Viikonlopuksi luvattu ihan hirveitä helteitä. Onneksi on ilmastointilaita himassa, jota voi siirrellä sitten huoneesta toiseen. Muuten ei kyllä millään pystyisi olemaa sisällä iltaisin. Meillä himassa on ikkunat vain yhdelle puolelle taloa ja ilta-aurinko porottaa olohuoneeseen, keittiöön ja makuuhuoneeseen eli voitte vain kuvitella miten kuumaksi kämppä menee. Makkarin ovi vaan kiinni ja ilmastointilaite päälle. 15 minuuttia ja makuuhuone on mukavan viileä.

Eilen ja tänään eväiksi naudansuikalelihaa, paprikaa ja sipulia riisin kera. Ai ai nam nam miten hyvää. Sweet&sour -kastike kruunaa sapuskan ja tietysti vähän chiliä antamaan potkua!

Riisiä menee abaut 400-500g päivässä ja nautaa 400g. Noiden lisäksi 1000 kcal protsku- ja recoveryjuomia, maitorahkaa, (ruislepää toisinaan), leikkelettä, juustoa, kananmunia, salaattia jne. Ja muistetaan aina punnita ruuat raakapainoista ja kuivapainoista. Kypsänä ei ruokia punnita, koska silloin ravintoarvot ovat ihan vinksallaan. Riisin paino esim heittelee ihan miten sattuu riippuen miten paljon se imee nestettä itseensä, joten tarkan luvun saat aina kuivapainosta! 🙂

Oikein mukavaa torstaita kaikille, käykäähän shoppailemassa pikkuostoksia!

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.