This is Mika

28.02.2008 12:08 2min luku 0

Piip..piip..leveä selkä!!

Moe 🙂

Eilen salijunttaamista selälle, hauiksille ja ojentajille. Päätettiin vetää kovaa!! Ekaksi kulmasoutua tangolla, Dorian Yatesiltakin tutuksi tulleella vastaotteella.
Työsarjat oli 140kg 2×8. Kulmasoutua hammerkoneessa ja ristikkäistaljalla alasoutua seisten (oli muuten hyvä ja eristävä liike).

Muutama junttaus epäkkäitä ja sitten oli vuorossa hauberit. Scottpenkissä 37kg, 42kg, 47kg, 52kg. Toistot 12, 10, 8, 6. Lopuksi istuen 18kg kässäreillä kolme sarjaa 12, 8, 6 toistoa.

Ojentajia tehtiin kaksi pumppisarjaa ojentaja koneessa, joka mukailee dippiä. 20 ja 16 toistoa masiinassa oli vastusta 70 kilon edestä.

Kädet meni kivaan pumppiin kuten kuvakin jo kertoo (kunto on toistaiseksi aika kuivakka ja huono):

doubles1.jpg

Jarista oli pakko ottaa kuva, sillä jo ensimmäisen kulmasoutusarjan jälkeen kaverilla turpos selkä epäluonnollisiin mittasuhteisiin. Pientä myrskyvaroitusta syksyn alle 90-kilon kilpailijoille. Täältä tulee Suomen uusi Jorma Räty?

widejari.jpg

Hyvältä näyttää Jarin ”offikunto”. Massaa löytyy ja selän paksuus on järisyttävä! Tänä syksynä tullaan sellaisella asenteella lauteille, että pakko on hyvä sijoitus hellitä. Panostamme miehen esiintymiseen huolella. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan.

yatesote.jpg

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.