This is Mika

17.07.2015 08:17 2min luku 17

Pieteetillä eteenpäin

HEEP!!
Jaahas jaahas! Se olis taas perjantai ja uusi päivä valtakunnassa. GOODLIFE -tarjouksen vika päivä olikin sitten eilen, vaikka erehdyksissäni menin sanomaan, että kaksi päivää jäljellä. Tough luck niille, jotka eivät sitä tarjousta hyödyntäneet ajoissa. Tosin saa noita boxeja vielä ihan kivaan alennukseen, nimittäin -20 pinnaa irtoo jos klikkaa TÄTÄ LINKKIÄ!!
Jaahas, paino oli tänä aamuna 82kg tasan. Oli kyllä rankka päivä eilen. Oli nimittäin niin hemmetin kova nälkä illalla. Se tunne kun oot syönyt kaikki safkat mitä saa syödä ja nälkä on vielä ihan hirveä… Mene siinä sit nälkäisenä nukkumaan. Karua. 🙁
BOOM! Tässä vielä yks ”fanikuva”, kun olin Alonan haastattelussa. Kamera-man TATU ja mä pousataan!
11752462_10153475498516506_6904226589761610703_n
Pitäis vissiin hotelliakin katella sinne Madridin reissua varten. Mieluiten sellainen huone, jossa on keittiö. Se on periaatteessa melko tarkkaa tuo syöminen vikalla viikolla. Hivenaineet katotaan tarkkaan ja riippuen täysin sitten kunnosta, joko tankkaillaan reilusti tai sit tyhjennellään enempi ja tankkaillaan maltilla. Mä oon aina mennyt sillä maltillisemmalla tankkauksella, ettei sit kroppa jollain tapaa reagoi väärin, maha ala pömpöttää tai nesteet nouse iholle. Sitä kun ollaan sen verran herkässä tilassa niin pienikin poikkeama voi suistaa hyvän kunnon raiteiltaan.
Vaparia oon sen verran jo suunnitellut, että aloitusasento ja muutama siirtymä siitä on jo ideoitu. Pian pitäis aloitella senkin osalta ihan käytännön harjoitukset.
Ei tässä loppupeleissä ole kuulkaas enää pitkä aika, ainakaan sinne Arnoldiin. 9 viikkoa, jos ei nyt enää tätä viikkoa lasketa, eikä tietenkään viimeistelyviikkoa. 9 viikkoa. Tässä vaiheessa jos olis painoa liikaa, niin kieltämättä hermostuttais. Kiireellä kun ei synny koskaan mitään hyvää. Pieteetillä tehdessä rapeaa kuntoa saadaan säilytettyä mahdollisimman paljon lihasmassaa. Kun joudutaan vedättää ja repimään kiireellä kunto kireäksi, siinä joudutaan aina laskemaan kalorit hätäratkaisuna liian alas. Kroppa eksyy aina katabolian puolelle ja lihasmassaa menetetään huomattavasti enemmän.
Varsinkin kansainvälisissä kisoissa (ja tietysti SM:ssäkin) kireys on valttia. Kireä kaveri menee aina isomman, mutta löysemmän kaveri edelle, kun kisataan amatööritasolla. Ammattilaiskarkeloissa nyt voi tapahtua mitä vain, vaikka sielläkin pitäis korostaa minun mielestäni enemmän rakennetta ja kireyttä, kuin massaa.
Jep. Käyn tänään veivaamassa takareiskat muussiksi. Sit painelen vielä iltavuoroon duuniin. Tänään syön kuitenkin 400 grammaa riisiä päivän aikana, joten sehän on kuin jouluaatto, jolloin saa astella notkuvien pöytien ääreen.
Hauskaa ja levollista viikonloppua kaikille!

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.