This is Mika

17.03.2013 08:36 1min luku 28

Päivän rytmit

Morgon!

Jahas, se on sunnuntai aamu ja duuniin pitäis singahtaa. Tässä casein-drinksu kreatiinin kanssa menossa aamupalana, kun ei nyt ehdi eikä jaksa tässä väkertää isompaa settiä ekaksi safkaksi. Syön sitten duunissa vähähiilarisen ruissarin ultrakevyellä meetvurstilla ja huuhtelen leivänmurut kurkusta Leaderin Protein 40 -juomalla. Lounaaksi 300g kanafileitä ja 250g perunaa. Iltapäivällä jälleen ruissari ja protein 40 -kombo. Kreatiinit kiskaisen siinä matkalla kapseleiden muodossa.

Salilla ollaan klo 17. Jalkapäivä. Tiedossa esiväsytysmetodia ojennuksilla ja koukistuksilla sekä heilurihackia. SJMV:llä vois rankaista takareiskoja? 😀 Aminohappoja siemaillaan koko reenien ajan.

Palkkari huiviin treenin jälkeen, jossa suhde proteiini/hiilari 2:1, kreatiinia mukana myös. Kotiin singahdetaan niin nopeaan kuin mahdollista ja keittiöön kokkailemaan illallista. Se voi olla pihviä tai kanaa ja yleensä joko kasviksilla tai riisillä.

iltapalana menee maitorahkaa ja ennen nukkumaan menoa napataan vielä caseiinia.

Tässä ollaan Dan Hillin kanssa bäkkärillä viime syksyn skaboissa. Dan on IFBB Pro ja sijoittui viime syksyn ammattilaiskisoissa yhdenneksitoista.

dan ja minä

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.