This is Mika

13.02.2010 12:14 1min luku 1

Päivän rutiinit

Aah tätä lauantaiaamua. En voi olla hehkuttamatta tätä kiireettömyyttä. Arjet ovat niin täynnä menoa ja kiirettä, että tämä lauantain seesteisyys tulee niin tarpeeseen. Yleensä herään 4:40 ja duunaan aamusafkat, laitan päivän safkan laukkuun, pistän salikamat mukaan ja duunaan palkkarit shakereihin. Kassi on yleensä lähtiessäni tonnin painoinen, mutta illalla kotiin tullessani se on tyhjentynyt ruoista ja juomista täysin tyhjäksi.

6:45 olen duunissa ja painan yleensä sen 10 tuntia työmaalla tukka takaraivolla. Sen jälkeen menen vielä salille, joko valmentamaan taikka heittämään ihan omat treenit. Kello on yleensä 20:15-20:45, kun saavun kotiin. Saman tien ryhdyn seuraavan päivän ruokia valmistamaan ja fiksaamaan itselleni iltapalaa. Nukkumaan pääsen vasta klo 22:30-23:30.

Viikot ovat tiukkoja rytmiltään, joten viikonloput tuovat odotetun katkon muuten niin rytmikkäälle arjelle.

Syöminen on tosi tärkeässä osassa arkea. Palautusjuoma on se tärkein, kun kovat treenit ovat takana. Rytmitys ruokailussa eli tasainen ravinnonsaanti on ehdotonta, että kroppa pysyy käynnissä ja aineenvaihdunta toimii koko ajan.

Muistakaa juoda palkkarit heti treenin jälkeen!

drinking

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.