This is Mika

28.03.2012 12:25 1min luku 31

Paino pudonnut...

Viikko menty testisafkoilla.

Paino oli 82kg ja nyt on 80,7kg. Eli 1,3kg tullut alas viikossa. Nesteitä lähinnä varmaankin. Nälkä ei ole ollut kuin niinä päivinä, kun olen herännyt kahden-kolmen maissa duuniin. Päivät kun pitenee duunin ja liikunnan ohella, on nälkäkin kovempi.

Meikäpoika se aloittaa aamun pekonilla ja kananmunilla. Nam. Kun mennään vähähiilarisilla safkoilla, pitää rasvaa ja proteiinia olla runsaasti. Nälkä ei tosiaan tunnu ainakaan vielä, mutta aerobisia en ole edes aloittanut. Myöskään tehot treeneissä hiilarin vähyyden vuoksi ei ole laskenut.

Olkapää vaivaa aina treenien jälkeen. Penkissä se ottaa osumaa. Jännä kyllä, pystypunnerrus ei tunnu pahalta, eli sitä voi kyllä tehdä ilman että olkapää pahemmin ärsyyntyisi. Kunhan kättä ei liikuta niin ei siihen pahemmin satu. Heti kun kättä nostaa ylöspäin eteen, niin siellä tuntuu jotain outoa. Hassua, että tekis koko ajan mieli venyttää sitä mutta kun on sanottu ettei saisi niin en sit ole venytellyt. Taitaa se AC_nivel tosiaan olla tulehtunut tai jostain se on kyllä herneet vetänyt nenäänsä kun noin vihoittelee. Yhä epäilykseni kääntyy käsipainopenkkiin…

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.