This is Mika

03.03.2015 20:09 2min luku 48

Päin helvettiä...

Termos kaikille!
Jaahas, neljäs päivä testidieettiä menossa. Aamulla paino 88,1 kg. Peilistä tuijotti takas paineeton ja tyhjä luuranko. Voe helevata. Eilinen päivä meni niin päin helvettiä, että en tiedä kehtaanko ees kertoa.
Ensinnäkin, nukuin liian pitkään. Siinä syntyy ongelma, että päivässä ei tunnit sitten tahdo riittää sapuskojen syömiseen jos vetelee sikeitä sinne puolille päiville. Noh, vedin siis aamupalaksi sitten sen ison liha-annoksen ja hieman kasviksia, kattelin Walkind deadia ja röhnötin sohvalla, kunnes tajusin, että perkele kello tulee puol neljä —> salille!
En sitten ehtinyt ku Isolaatit, Octanet ja aminot lätkiä sheikkeriin ja polkaista autolla Myyriin.
Ainoona positiivisena juttuna koko päivän aikana oli se, että vedin niin infernaaliset etureisitreenit, että jouduin melkein konttaamaan salilta pois. Toistoja tuli 690 kappaletta. Reiden ojennuksia 420, Prässiä 150 ja Vaakahackia 120 toistoa.
ImageUploadedByTapatalk1425307431_692002
Sitten kauppaan ja lopulta himaan, mutta ennen kuin olisin keittiöön mennyt safkaa laittamaan, päätinkin ”nopeesti” mennä ettimään jotain ilmaista ohjelmaa, jolla olis saanut vanhan 2009 vuosimallia olevan iMacin puhdistettua. Kone meinaan on alkanut hidastella ja tuuletin huutaa ku viimeistä päivää, jos vähäänkään käytän konetta?!?
1292225624700
Noh, se ”nopeesti” ei tietokoneiden kanssa ole koskaan mahdollista. Kello oli kymmenen illalla lopetellessani koneen puhdistusta ja huom olin edellisen kerran syönyt silloin 12 maissa kattellessani Walking deadia. (en muuten edes löytänyt mitään ilmaista puhdistusohjelmaa macille koskaan)
Ei muuta ku äkkiä ruokaa nassuun ja nukkumaan. Jäi syömättä noin puolet päivän safkoista. Jippi ka vitun jee!
 

Kommentit (48)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.