This is Mika

20.03.2013 10:58 2min luku 59

Optimoi treenisi

Moi

Ollaan jo päästy keskiviikkoon. Tää viikko on oikein tehokas treeniviikko. Maanantaina aamulla oli jalat, iltapäivällä toisissa reeneissä oli rintaa ja olkia. Eilen oli selkäpäivä. Tänään toiset jalkatreenit. Huomenna rinta ja habat. Perjantaina ojentajat ja olkapäät. La ja su lepoa. Tai ehkä sunnuntaina selkää? 😀

Eväinä perunamuusia ja poronkäristystä. Karppiruissaria, metukkaa ja paljon protskujuomia! 🙂

Paino 88-89 iltaisin. Aamulla 86,5-87kg. Nyt vaan massaa massaa lisää! Caseiinia menee välillä aamuisin ja iltaisin. Eilen pääsin maistamaan sitä Smartsuppsin BCAA:ta makuna päärynä. Vaikka en ole koskaan ollut mikään suuri päärynän ystävä, niin ihan mukavan makuista oli. Maistui ihan päärynämehulle, ei liian äitelää eikä liian mietoakaan. Täysin väritön aine ja sekoittui oikein hyvin Laitoin kolme mitallista ja 7 desiä vettä. Meni reenien aikana mukavasti alas eikä yhtään alkanut ällöttää. Eli hinta-laatusuhteeltaan erittäin suositeltava tuote!

incline hammer press_pic

Nyt vaan täytyy pitää se focus tässä touhussa. Kovaa treeniä, riittävä määrä ruokaa ja usein, lepo, asenne, omistautuminen. Yritän priorisoida kaiken tähän harrastukseen. Yritän vapaapäivinä käydä parikin kertaa treenaamassa, muina päivinä kerran, mutta sitäkin intensiivisemmin. Kun seuraavan kerran nousen lavalle, sen täytyy olla jälleen jotain ennennäkemätöntä. Haluan kehittyä edellisestä paljon. Kilo tai kaksi ei riitä, sitä lihaa pitää tulla paljon lisää.

Nyt pakataan pihviä kroppaan, tiivistä ja kivistä lihaa. Kaikki työkalut pitää olla käytössä. Ruuan pitää olla puhdasta ja ravitsevaa. Lisäravinteilla boostataan makroja optimaaliseen suuntaan sekä autetaan elimistöä palautumaan kovista treeneistä. Levätään, jotta lihas korjaisi itsensä ja kasvaisi entistä isommaksi.

Periaatteessa voit treenata juuri niin kovaa ja usein kuin sinun kehosi pystyy treeneistä palautumaan. Jos palautuminen on hidasta, kiertokin hidastuu. Mitä tiheämmin pystyt lihaksen tuhoamaan, sitä optimaalisemmin se kehittyy. Sanotaan vaikka, että treenaat selän kerran viikossa. Sulle tulee siis vuoden aikana 52 selkätreeniä. Jos treenaat selän kahdesti viikossa, tuplaat määrän jo 104 kertaan vuodessa. Kaikki on kuitenkin kiinni siitä, miten hyvin palaudut treeneistä.

Lisäravinteilla sekä lihashuollolla pidät huolen, että todellakin palaudut. Käytä aminohappoja, kreatiinia, anna kropalle riittävästi proteiinia pitkin päivää. Rakenna makrot niin, että hiilarit jakautuvat tasaisesti treenien ympärille. Näin pidät huolen, että kykenet treenaamaan maksimitehoilla viikosta toiseen ja kehityt ennätysvauhdilla!

Kommentit (59)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.