This is Mika

31.05.2013 09:55 3min luku 41

Omat ajatukset Marko Mielikäisen (Vastizz) penkkihaasteesta

Moro!

Ihan tässä issekseen vähän kiristynyt. Kulutusta lisätty salilla. Treenejä kovennettu ja salikertoja lisätty. Aamupaino 85 ja risat. Vatsat siintää ja iho ohenee. Kiva kun kesäksi ei ole niin paljon läskiä kannettavaksi. Onhan tota massaa kuitenkin se verran, että hiki on koko ajan. Onneksi ilmastointi autossa. Treeneissä mukana Octane ja se on kyllä kieltämättä ihan ehdoton työkalu, kun treenien intensiteetti on korkea. Ennen treeniä oon napannut Star Nutritionin BCAA XL-kapseleiden lisäksi yhden Ripped Hardcore-kapselin, joka selkeästi on pistänyt vauhtia tuon rasvakudoksen vähenemiseen. En siis ole tehnyt lainkaan aerobista vaan lisännyt tahtia treeneissä.

silho

BCAA XL-kapselit 140kpl 19,90e

BCAA XL-capsules

Ripped Hardcore 2 yhden hinnalla! 26,90e

Bannerin kautta saat Rippedin!

Noita siis vaan tilaamaan bannerin kautta.

***

On ollut melkoisen hupaisaa seurata pakkiksella tuota Marko Mielikäisen eli Vastizz-nimimerkin ”200kg 18-vuotiaana kahdessa kuukaudessa” -ketjua. Nuori kaveri on ilmeisen lahjakas ja voimakas kaveri ikäisekseen. Hyvin varhain kehittynyt. On esimerkiksi saanut jo 14 vuotiaana 100 kiloa penkistä. Kaveri on pitkä yli 190 senttiä ja painoakin kertynyt 107 kiloa. Marko on kisannut CBB-junioreissa viime syksynä jääden sarjassaan viimeiseksi. Pitkäraajainen Marko tarvitsee vielä lisää massaa ja kireyttä menestyäkseen kehonrakennuskisoissa. Voimaa taasen mieheltä ei näytä puuttuvan eikä showmiehen elkeitä.

Mielikäinen pisti pakkotoistolle pystyyn oman seurantaketjunsa siitä, että aikoo nostaa kahdessa kuukaudessa 200 kiloa penkistä, eli juuri ennen kuin astuu armeijan leiviin. Lähtötilanne oli, 170kiloa ykkönen. Kun kyse on penkkipunnerruksesta, joka on kuntosaleilla ikänsä viettäneiden körmyjen pyhä laji, voitte kuvitella sitä mielipiteiden ryöppyä, mitä tuo haaste nostatti! Toiset lähtivät kannustamaan ja toiset pitivät haastetta mielipuolisena. Myrskyä ei todellakaan laannuttanut se, että Marko on ei-suomalaiseen tyyliin hyvin itsevarma ja ylpeä omista saavutuksistaan.

Nöyrää ja vähättelevää Markosta ei saa tekemälläkään ja tämäkös suututtaa monia. Kun Markon pienet (varmasti kieli poskella heitetyt) provokaatiot tupsahtelivat foorumille se räjäytti sellaisen paskamyrskyn aallon, että osa porukasta on nyt valmiita maksamaan jopa fyysistä rahaa Markolle, jos mies todellakin nostaa sen 200 kiloa penkistä. Rahaa on nyt miehelle luvattu  ainakin omien laskujeni mukaan 1600 euroa, eli enemmän kuin mikään penkkikisa Suomessa on tarjonnut palkintorahoina kilpailijoilleen.

Sad cunt ja U mad -kommentit, joita Marko provosoiden viljelee, on saanut puritanistipenkkaajat suunniltaan, mutta toiset taasen ottavat tästä viihteestä kaiken ilon irti. Meikä on stalkannut tuota seurantaketjua päivittäin ja katsellut näitä Mielikäisen treenipenkkausvideoita hymy huulilla. Loistavaa showta ja hypettämistä. Marko osaa selkeästi tuon esilletuomisen jalon taidon. Mä nimenomaan tykkään, kun ei lähdetä pyytelemään anteeksi keneltäkään olemassaoloaan vaan tiedostetaan, että ollaan jossain lahjakas. Jos sitten vaikka epäonnistutaankin, niin mitä sitten? Ei se maailma siihen kaadu. Sen jälkeen jatketaan uusilla kujeilla. Marko Mielikäinen eli Vastizz on saanut uskomattoman paljon nettijulkisuutta tällä tempauksellaan ja vähän kutkuttaa tuolla selässä sen verran, että ei nämä tempaukset tähän tule loppumaan. Marko käy intin ja tulee takaisin uusilla metkuillaan. Tää on sitä viihdettä parhaimmillaan josta kaikki hyötyy.

Itse omasta puolestani kannustan Markoa haasteessaan ja toivon, että mies menee täysillä loppuun asti ja yrittää sitä nostoa vaikka se epätodennäköistä olisikin tai että valmistautuminen ei olisikaan mennyt suunnitelmien mukaan. Leikin keskenjättäminen ei olisi viisasta, kun tästä on tullut niin mainio juttu. Mayorsille vaan showmielessä nostamaan ja tee tästä hieno eventti ja luo itsellesi mainetta ja kunniaa. Tällaista Suomi juuri kaipaa, eli pois se suomalainen vaatimattomuus ja vähätteleminen. Säpinää ja Jenkkityyliin hurjaa hypettämistä! Kuten Tony Halme joskus aikoinaan sanoi: Vaikka toiset vihaa sua ja toiset taas tykkää susta niin silti kaikki kuitenkin katsoo.

Tsemppiä!

Kommentit (41)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.