This is Mika

16.05.2015 18:40 3min luku 27

Olkajumpilla Termarin kaa - Mukana myös Podcast #26

Tervehdys!
Eilen eli perjantaina käytiin extemporé Termarin eli Termiksen kanssa olka/habajumpilla. Mentiin Mayorsille työstämään muskeleita oikein tunteella. Keskityttiin huolella sivu- ja takaolkiin. Ekaks väännettiin takaolat pumppiin parilla hyvällä liikkeellä, jonka jälkeen vasta ryhdyttiin sivulohkoja murjomaan.
Nyyssölä Bros
jukkamika2
Taktiikkana oli simppeli käänteinen järjestys, toisin sanoen, tehtiin paljon staattisia pitoja ja superina vipareita. Olat suorastaan huusi maitohappojen jyllätessä. Vasta reilun puolen tunnin rääkin jälkeen mentiin tekemään ensimmäistä punnerrusliikettä, joka oli tällä kertaa Arnold Press. Siinä pyramidisetti aloittaen 14 kilosta 15 toistoilla ja 2 kilon korotuksilla ylös aina 26 kiloon asti ja sieltä takaisin 14 kiloon. Loppuun riitti muutama konesarja vipareita ja siitä siirryttiinkin pariin metkaan habaliikkeeseen.
hauismika
hauisjukka
Keltaisella habakoneella jyystettiin kipee määrä 20 toiston settejä ja päälle ristikkäistaljaa sekä osatoistoja toisella habakoneella. Ai ai pojat, oli käet tulessa.
85 tasan on paino ja tänäänkin meni etureisitreenit ihan reisille, elikkä osui ja uppos. Supersarjoina mentiin pääosin ja pahalta (hyvältä) tuntui.
Sit ilmoituksiin!
Fitnesstukulla on ensimmäistä kertaa koskaan muutettu ilmaisen toimituksen hintarajaa!! Ennenhän tuo raja meni 75 eurossa, mutta nyt raja on laskettu 49 euroon! Tää on kyllä aivan mahtava muutos ja takuuvarmasti on erittäin hyödyllinen.
49e tilaus
Jäbät ja gimmat, muistakaahan vielä, että synephrine rasvanpolttaja / boosteri on eksklusiivisessa diilissä vain teille blogin lukijoille! Banneria vaan laulattamaan ja tilailemaan samaan syssyyn roheiinit sun muut. OHJEET TÄÄLTÄ!!
800_mika_Synephrine_hardcore_Maj15_FTUK
Hei muistakaa tsekata myös fitnesstukun vaatediilit. Näpsäkkää tank toppii, t-paitaa ja muuta löytyy melkoisilla alennuksilla.
tukun kledjut
Tehtiin muuten Maikkelikaikkelin kanssa eilen pitkästä aikaa Podcastiakin. Vastailtiin pääasiassa pakkiksella kysyttyihin kysymyksiin. Nyt ekaa kertaa oli myös käytössä hieman laadukkaampaa laitteistoakin, eli äänenlaatu on nyt tosi hyvää. Kunnon mikseri ja mikit.
Tässä tuo jakso. Lataa pannu täyteen kahvia ja laita nauha pyörimään. On muuten paljon ihan melko hyvääkin infoo tiedossa.

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.