This is Mika

29.06.2010 15:24 2min luku 3

Oi missä liet, maukas proteiinijuoma?

*jano*

Nyt kesäkuumalla maistuu virvoke. Mikä olisikaan parasta, jos tuo virvoke sisältäisi hyviä protskuja, eli toimisi samalla kevyenä ateriana?

Olen aina vain etsinyt jotain järisyttävän hyvänmakuista proteiinijauhetta ja ajattelinkin etsiä sellaista Fitnesstukun sivuilta. Kokeiluun on menossa Syntraxin Nectar, makuna Fuzzy Navel, (mikä se sitten onkaan?). Jotain raikasta ja hyvää protskujuoman kuitenkin pitää olla. Perinteiset suklaat ja minttusuklaat ovat niin… noh, perinteisen makuisia, että jotain uutta pitäisi saada.

Nectaria on pakko kokeilla, josko siinä olisi jotain uutta makua? Kovasti kehuskelevat juuri maun puolesta tuota. Ja aika raikkaaltahan tuo pakettikin näyttää. Jäämme seuraamaan tilannetta. Taitaa olla hyvässä tarjouksessakin.

260_nectarfi

Tänään tuli ajeltua työasioita pakettiautolla melkein koko päivän. Auto, jossa ei ole ilmastointia on silkkaa murhaa. Koko ajan kamala hiki ja jano tulikuumassa autossa ja päälle vielä helvetillinen *askahätä, eikä vessaa mailla halmeilla. 😀 Oli niin väsynyt olo päivän jälkeen, etten yksinkertaisesti jaksanut lähteä vielä salille jalkatreeneihin. No way, sai jäädä treenit. Huomenna on päivä uusi ja ehkä silloin energiaa olisi pitkän päivän jälkeen vielä jäljellä jotain?

Tulisipa jo loma… [ajatus]

Muuten, sain vihdoin aikaiseksi avata Red Dead Redemption-länkkäripeli ja ehdin siinä hieman tutustua pelisysteemiin. Aika upean näköinenhän tuo on ja mielenkiintoinenkin vielä. En tosin ehtinyt pelata kuin noin vartin verran, joten näin kutakuinkin vain alkuintron ja hieman pääsin  paukuttelemaan kiväärillä. Jouduin tosin ampumaan pupujusseja, joten se tuntui epämiellyttävältä. Ammuin vahingossa myös jonkun yöllisen ratsastajankin, mutta se ei jostain syystä tuntunut niin pahalta kuin sen pupun ampuminen? Hah, tuossa pelissä varmaankin liipasinsormi on herkässä, kuten yleensä saman pelitalon tekemissä Grand Theft Autoissa.

Jatketaan Hardcore-kuvasarjaa uudella kuvatuksella. Puolimoustirutistus.

pose3

Nämä kuvat otettiin tyttöystävän avustuksella viime sunnuntaina. Black and White ja HC-meininki. HC-meinikiä kaikille, jotka jaksavat treenata!

-Mika

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.