This is Mika

07.03.2018 13:48 2min luku 25

Octanediili ja HEAVY -tyyliin olkapäät!

Moikkamoi!

Tänään oltiin aamusta pirteänä salilla. Yleensä meen aika volyymipainotteisesti jumpat, koska niissä saan hyvin usein lihaksen sopivasti tuhottua ja ne toimivat tosi hyvin. Välillä kuitenkin heitän sekaan voimapainotteisia jaksoja sekä treenejä, jottei liian yksipuoliseksi menisi homma.

Nyt oli olkapäät vuorossa ja tällä kertaa pumpattiin isommalla raudalla olkapäät sörsseliksi. Erittäin hyvää fiilis jäi tästä ja olat olivat aivan loppu treenin jälkeen. Job well done! Mitä siellä salilla sitten riehuttiin ja tehtiin? No pistelin tästä jumpasta videokuvaakin ulos, joten pääsette selostuksen kera katsomaan Nyyssiksen olkajumppia voimatyylisesti toteutettuna.

Vaikka mentiinkin isommalla raudalla ja perustyyliin, ei tyydytty vain suoriin sarjoihin. Suoria sarjat kyllä oli, mutta pientä twistiä lisäilin niihin kuitenkin. Smithissä pystypunnerrus, jota tehtiin aina 10 toistoa per sarja sai mukaansa 5 kilon viparit, joita supersettimäisesti punppailin 10 punnerruksen päälle 20 toistoa. Progressiivisesti nousin painoissa 95 kiloon josta vikalla setillä kahden pudotuksen kautta tultiin alas 55 kiloon. 95–>75–>55kg.

Toka liike tehtiin takaolkapäille maaten penkissä ja viparit takaviistoon. 5×30 toistoa, lyhyet palautukset n. 30 sekuntia. Kolmas liike oli Arnold Press, jossa noustiin 2 kilon korotuksin 28 kiloon. Painot olivat: 16, 20, 22, 24, 26, 28, josta sitten vika setti pudotussarjana jälleen takaisin 20 kiloon.

Viimeinen juttu oli liikepari. Pystyvipari levypainolla ja vipunostot sivuille istuen etunojassa. 10+20 ja näitä 3 sarjaa. Se oli siinä se reeni ja hyvä oli fiilis kaiken kaikkiaan.

Tässä uusi jakso Go Nyyssis! E17 – HEAVY SHOULDERS

Intrajuomana käytän:

Palkkarina:

VIDEOSSA NÄKYI MYÖS NÄITÄ TUOTTEITA:


Octane-tarjous!!

Octane on muuten nyt ekslusiivisena tarjouksena vain blogissani -35%!!

Tää diili on siis vain teille blogini lukijoille. Saat tuon alennuksen, kun klikkaat banneria alla ja kassalle mennessäsi kirjoitat alennuskoodilaatikkoon koodin: MIKAOCT35

Eli käytännössä 29,90€ hintainen Octane on nyt vain 19,43€!!!


HUOM HUOM!!

Kaikkien tarjouksen hyödyntäneiden kesken arvotaan Giant Killer T-paita sekä Giant Killerin tarina ja treeniopas!! 

Boostataan tätä diiliä vielä hieman, eli klikkaa itsesi bannerin kautta tukun sivuille, tilauksestasi saat tilausnumeron, jolla voit osallistua skabaan! Kirjoita kommenttiosioon tilausnumero ja minkä koon haluat paidasta. That’s it!! 😀

Palkintopaketin arvo on reilusti yli 50€, jonka yksi onnekas saa itselleen!

Tarjouskoodi ja kilpailu on voimassa 7.3-11.3 eli sunnuntaihin klo 23:59 saakka!!

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.