This is Mika

02.02.2018 18:49 2min luku 4

Nyyssis Puhuu!! E03 - Aamushow

Moikka!

Uutta aamushowta taas ulkona!

Tuossa jubaillaan jälleen treenaamisesta ja ajankohtaisista peleistä sekä TV-sarjoista. Tänäänhän tuli ulos mieletöttömän hyvän näköinen sarja Altered Carbon. Blade Runner tyylinen sarja ainakin trailerin perusteella vaikuttaa melkoisen isolla budjetilla tehdyltä ja vielä kun tietää, että sarja perustuu ihka oikeaan kirjasarjaan, niin useimmiten tällaiset ovat syvempiä kuin puhtaasti telkkariin suunnitellut sarjan. Otetaan vaikka Game of Thrones, niin tässäkin hyvin tnäkee sen, että henkilöhahmot ovat syvällisiä, tarina on monisäikeinen ja populaa on paljon. Altered Carbon, suomeksi Muuntohiili siis Netflixillä.

Nyyssis Puhuu!! E03 – Aamushow

TSEKKAA MUN SUOSIKKITUOTTEET TÄÄLTÄ

Jubaillaan myös peleistä ja miten yllätyksekseni petyin Monster Hunter World -peliin. Kökköäkin kökömpi ja über lapsellinen (lue japanilainen). Ehkä tuo japskihönkäys ei vaan iske minuun? En tiedä. Olin pettynyt ainakin näin aluksi muutamat tunnit pelanneena.

En edes ihan osaa pukea sanoiksi, mikä tuossa pelissä mättää, mutta joku siinä mättää. Open World -ei tunnu vapaalta. Pienetkin puskikot ovat esteenä liikkumiselle. Ääninäyttelijät eivät puhu kaikki vuorosanoja, vaan aloittaa lauseen ja sen jälkeen joutuu itse lukemaan loput. Lapsellisia hahmoja ja yliampuvia aseita, jotka todellisuudessa painaisi varmaan tuhat kiloa, mutta näillä hahamot pystyy mätkimään ihan huoletta monsuja kumoon. Taistelut ovat hankalia eikä kamera suuntaudu oikeaan paikkaan. Joutuu ensin kääntämään kameraa ja sen jälkeen vielä hahmoa, ennen kuin edes saa miekalla ehkä osuman monsteriin. Monsut liikkuu ja taistelee hyvin konemaisesti ja ne ovat hyvin hankalia päihittää (ainakin alussa). Aseita pitää joka välissä teroittaa ja huoltaa. Potionien ja energiajuomien nauttiminen kesken taistelun on aikaa vievää ja joudut suorastaan pakenemaan paikalta yhden energiajuoman juodaksesi.

Kun peli on pelkkää mättämistä ja aseilla kolistelua, luulisi sen olevan supersiistiä ja innostavaa. Itse olen pelannut paljon eri pelejä, joissa taistelusysteemit ovat huomattavasti siistimpiä, kuten: Shadow of War, Witcher 3, Fallout 4, Assassin’s Creed Origins, jne jne. Hyvin vanhahatava pelimoottori tuntuu ja sen jopa aistii pelatessa. Bugeja on paljon, jotka varmasti korjaantuvat päivituyksissä, mutta tuskin nämä peliä pelastavat. Pitänee pelata tätä vielä jossain välissä, mutta suutuspäissäni menin kompensoimaan tän fiiliksen ja ostin Assassin’s Creed Origins -pelin, jota itseasiassa pelasinkin tänään Twitchissä. Tästä tulee oma jaksonsa Nyyssis Pelaa!! -sarjassa.


Muista käydä hyödyntämässä huikee supertarjous ja osallistu kilpailuun. Tää on enää tovin voimassa!

Klikkaa kuvaa ja pääset ohjeisiin käsiksi:

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.