This is Mika

26.11.2015 20:10 2min luku 22

Black Friday tulee ja tarjouksia satelee!!

Howdy ho!

Totally DYYD, nyt pärisee ja kovaa fitnesstukulla. On nimittäin sen verran kovaa diiliä tarjolla tässä ihan ensi maanantaihin saakka. Fitnesstukku pistää jo traditioksi tulleiden Black Fridayn ja Cyber Mondayn kunniaksi megalomaanisia tarjouksia kehiin.

Klikkaa kuvaa ja pääset tsekkailemaan mitä kaikkea sieltä löytyykään!

700x240_mika_nov15

Pistetään muutama poiminto mitä itse löysin:

  • Octane -30%
  • Creashock -30%
  • 24 pack NOCCO BCAA -33%
  • Goodlife patukat BOX 15kpl -50%
  • Star Nutrition WHEY -100 -30%
  • Star Nutrition INTENSITY -30%
  • Amino-Pro Essentials -30%
  • Synephrine -30%
  • Ripped Hardcore Liquid -30%

Ihan älytön määrä tarjouksia! Mutant -tuotesarja, kuten myös Muscletech, Optimum Nutrition jne on reilussa alessa kaikkien tuotteittensa osalta. Käykää nyt tilaamassa tarvittavat ravinteet ja vähän jopa varastoonkin, niin säästätte kymmeniä, ellei jopa satoja euroja!

Jep jep!

Käväisin tänään jumppailemassa Meijerilläkin. Käsiä hieman rankaistiin supersetteinä. Habakonetta ja ojentajakonetta vuorotellen. Siihen päälle kässäreillä kääntöjä, pushdownia narulla ja tangolla ja loppuun ristikkäistaljalla tulpahabaloisia. Sai kyllä hyvän pumpin ja tunti meni siinä sähäkästi.

Pidettiin tänään Jukan kanssa pieni strateginen puhelinpalaveri ja todettiin, että piakkoin voisi ryhtyä ensimmäistä jaksoa kuvailemaan tuosta uudesta treenivideoprojektista. Katsotaan miten homma etenee ja minkälaisen vastaanoton se tulee saamaan. Vähän erilaisella konseptilla ollaan liikkeellä ja ajatuksena ihan puhtaasti tehdä tätä informaatioarvon vuoksi. Avataan meikäläisen ajatuksia treenaamisesta ja minun filosofiaani miten lihasta voidaan jälleen eri metodiikalla kasvattaa. Simple, basic, effective. Riisuttu ja pelkistetty toimintatapa, joka silti voi olla tehokas. Vai voiko? Voiko lihas kasvaa tekemällä vain muutamia liikkeitä? Saako lihas riittävää rasitusta vaikkei isoja painoja käytettäisikään?

Olen jo pitkään pelkistänyt treenejäni, riisunut niistä kaiken turhan pois ja jättänyt jäljelle vain ne mielestäni tehokkaimmat asiat. Laitteita ja liikkeitä on lihasten rasittamiseen löytyy nykyisin valtava arsenaali monelta salilta. Mielestäni jokaisen tulisi löytää kokeilemalla ne itselleen tehokkaimmat liikkeet/laitteet ja näiden avulla rasittaa lihas, viedä sarjat kipurajan toiselle puolelle ja väsyttää nimenomaan kohdelihasta itsessään.

On paljon liikkeitä joita en omalla kohdallani koe hyödyllisiksi. Miksi tällöin minun pitäisi sellaisia liikkeitä/laitteita edes käyttää? Jos liike tai laite ei ole kohdallani tehokas, jätän sen rauhaan. Yrityksen ja erehdyksen kautta löytyy ne liikkeet ja laitteet joilla saada paras tuntuma ja näitä tehokkaasti hyödyntäen saadaan tulosta aikaseksi.

Näistä siis puhutaan videoilla lisää ja avataan minun lähestymistapaa lihaksen kasvatuksessa.

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.