This is Mika

30.04.2016 12:14 2min luku 9

Jälleen Iltiksessä

Moi!

Jaahas jaahas, meikä päässyt jälleen Iltalehteen. Oikein hauska juttu itseasiassa tuo ja käytännössähän tuo todellakin omalta osaltani pitää paikkaansa. Olen aina puhunut siitä elämästä nauttimisesta. Vaikka urheilu on ollut läsnä koko mun pienen ikäni, niin silti elämästä pitää osata ottaa se nautinto irti.

Hedonismi

Olen myöntänyt olevani hedonisti ja se pätee yhä. Pyrin nautintoon, pyrin nauttimaan elämästä. Urheilussakin on hetkiä kun voi nauttia ja suurin nautintohan tulee siitä tekemisestä ja tekemisen tuottamasta hyvästä olosta. Endorfiinit jyllää kovan jumpan jälkeen ja olo on väsynyt mutta tyytyväinen. Myös kehitys jota sillä tekemisellä saadaan aikaseksi motivoi ja tuo hyvän mielen.

Klikkaa kuvaa ja pääset lukemaan uutisen

SUOMENHUIPPU

Treenaamisesta ei kuitenkaan koskaan tingitä. Salille kun mennään, siellä sitten kans tehdään. Menon ei tarvitse olla haudanvakavaa, vaan pilkettä silmäkulmassa voi sielläkin olla ja sarjatauot yleensä hyvässä seurassa täyttyy läpän heitolla ja huumorilla. Itse sarjat ja treeni tehdään kuitenkin aina tosissaan.

Onhan niitä vakaviakin ihmisiä salit täynnä, mutta se menee vähän niin kuin arjessakin, toiset meistä ovat vakavampia kuin toiset. Kaipa se heijastuu samalla tavalla sitten tuolla punttiksen puolella. Mulla irtoaa hymy herkästi ja huumorin kukka kukkii. Ei sen elämän aina tartte olla niin vakavaa. 🙂

Oikein hauskaa Vappua kaikille ja käykäähän ostamassa noita latausviikon herkkuja itsellenne! BOOM!!

FTUK_700x240px_Payday May 2016

Loppuun pieni kuva-arvoitus! Mistä on kyse?

13084143_10207568247138712_733357407_n

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.