This is Mika

11.06.2018 20:20 2min luku 4

Nyt mennään isoilla raudoilla selkätreenit.

Moikka!

Kehonrakennus on paljolti sitä, että treenataan hyvin tuntumahakuisesti ja puhtaalla tekniikalla. On kuitenkin hyvä välillä poiketa perusrutiineista ja ottaa sinne tänne väliin huolellisesti suunniteltuja perus voimatreenejäkin. Mennään siis isommilla raudoilla ja pidemmillä paulautuksilla. Voiman ja volyymin välillä pallottelu on omasta mielestäni ihan fiksua. Annetaan lihaksille erilaista ärsykettä ja pidetään kokonaisuus monipuolisena.

Perinteisesti käytän paljon erikoistekniikoita ja teen korkealla intensiteetillä suurimman osan treeneistäni. Vastapainona otan voimatreenejä, jotka sisältävät lähinnä suoria sarjoja isommilla painoilla. Pidän treenin silloin hyvin simppelinä ja suoraviivaisena. Tulevassa treeniatlaksessa perehdytään syvemmin tähän tapaan ja se varmasti aukeaa monelle vielä lisää, kun näkevät nämä laatimani treeniohjelmat kirjasta.

Eilen siis ryskättiin kovaa selkää ja mukana keikkui Gopro-kamerakin, joten nyt tuosta sessiosta on videomatskua teille. Kolmella liikkeellä mentiin, suoria settejä, hikeä, rautaa ja tekemisen makua. Jos video herätti kysymyksiä, niin antaa palaa vaan kommenttiosippn vaan kommenttia rohkeasti. 🙂

Go Nyyssis! E21 – Old School Heavy Back

KESÄN TARJOUSKOODIT LOPPUVAT!!

Tänään muuten ihan vika tsänssi käydä hyödyntämässä nuo kesän alekoodit!! Vielä ehtii!!

Klikkaa kuvaa alla ja käy tilaamassa!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.