This is Mika

22.12.2016 17:17 4min luku 9

Goodlifet järjestykseen!

Moi!

Goodlife Low Sugar -patukat nyt tosiaankin puoleen hintaan tukulla. Olen noita popsinut oikeastaan siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran sain niitä maistaa (ovat nuo niin hitsin hyvänmakuisia). Sopivat niin erittäin hyvin pienenä välipaloina hektiseen päivään. 4 mainiota makua on Low Sugar -versioissa tällä hetkellä. Täytyy kai nuo listata parhaimmuusjärjestykseen.

  1. Coconut & White Chocolate
  2. Strawberry Cheesecake
  3. Dark Chocolate Brownie
  4. Cookies & Cream

Ja hyvin vie kyllä makeannälän pois, sen olen huomannut.

Puoleen hintaan siis boksit tällä haavaa. Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa omat lempparimakusi!

Kotosalla makaillut tiistaista lähtien. 

Olo ei ole kohentunut laisinkaan ja yskä tuntuu pahasti keuhkoissa. Kävin tänään lääkärissä, vaikken sinne yleensä mene mistään hinnasta. Ei tämä kipuilu tuntunut etenevän mihinkään, niin pakko oli mennä hakemaan antibiootit, jos ne vaikka auttaisi asiaan? Sain tosin vatsani kipeäksi heti ensimmäisestä tabletista, vaikkei vatsani yleensä tuollaisista perusantibiooteista reagoi mitenkään.

Jestas sentään sitä on heikkona. Olen lähinnä nukkunut ja välillä katsonut jotain Netflixiä.  Tuli juuri ennen tätä sairastelua vielä katsottua loppuun sarja nimeltä Black Sails, eikä siellä tunnu nyt olevan mitään mielenkiintoista katseltavaa. Tylsää sairastella ja yrittää vaan saada ajan kulumaan.

Black Sails oli kyllä erittäin hienosti tehty sarja merirosvoista. Mielettömän hienoja efektejä ja maisemia. Laivat ovat kuin suoraan jostain miljoonaluokan elokuvasta. 3 tuotantokautta on sarjaa tehty ja hienosti tuossa yhdistetään kivasti satua ja historiaa. Sarjan itseasiassa perustuu (tosin erittäin löyhästi) Robert Louis Stevensonin satuun Aarresaari. Ponnekkaasti starttaava sarja aika-ajoin sortuu hieman turhaan juonen jarrutteluun ja mielestäni jossain kohdin liikaa junnataan paikoillaan. Tämä on tosin hyvin yleistä missä tahansa sarjassa. Tarinan etenemistä pantataan ja rakennetaan lähes loputtomiin sivujuonia unohtaen lähes mikä oli alunperin tarkoituksena koko sarjassa.

3 kautta kuluu kuitenkin suhteellisen haipakkaan ja itse tarinakin muutamien suvantovaiheiden jälkeen laukkaa hienosti kuin tamma laitumella. Merirosvojen maailmaan ja hierarkiaan päästään kivasti sisälle sarjassa joka itseäni viehättää kovasti. Näyttelijät ovat erinomaisia ja uskottavia. Katsoisin sarjaa jo pelkästään maisemien takia, sillä nuo laivat ja karibianmeren upean kauniit värit sekä aurinko melkein tuntuu iholla.

Sci-fistä jos porukka diggaa, niin Netflixiltä löytyy ensimmäinen kausi sellaista sarjaa The Expanse.

Sarja perustuu James S. A. Corey romaaneihin, joissa ihmiskunta lähitulevaisuudessa on asuttanut aurinkokunnan. Melkoisen erikoinen juoni käynnistyy hyvin nopeatempoisesti ja tavanomaisesta scifistä poikkeavaa menoa on tiedossa. Tässä on yhdistettynä, rikosdraamaa, mysteeriä ja avaruusoppeeraa massiivisissa mittasuhteissa.

Itse pidin sarjasta paljon ja katsoin ekan kauden suurin piirtein kahdessa päivässä. Suosittelen. Erittäin laadukkaat efektit, hyvät näyttelijät ja tulevaisuuden visioita näytetään kivasti sarjassa; veden vähyyttä, arkea, ihmisten asuinolosuhteita, kurjuutta, varakkaiden luksusta, alamaailmaa, avaruuden vaarallisuutta jne.

Kunnon juonittelua, politiikkaa, taistelua, juonenkäänteitä jne. Odotan kyllä innolla, jos toinen kausi joskus näkee päivänvalon.

Ai niin! Rick and Morty -animaatiosarja on saanut toisen tuotantokautensa Netflixillä!

Tämä animaatiosarja menee ehkä kärkeen kaikkien animaatiosarjojen kohdalla mun omalla listalla. American Dad, Family Guy, South Park, The Simpsons, Futurama ja King of the Hill ovat kaikki omalla tavallaan huippuja. Toiset näistä ovat räävittömämpiä kuin toiset, mutta kaikilla on omat juttunsa.

Rick and Morty vetää kuitenkin vielä alempaa ja vyön alle, mitä South Park tai American Dad. Simpsonit oli hyviä vielä sinne 15-16. kauteen asti, mutta sekin menetti otteensa jo kauan sitten. Maailma on muuttunut 90-luvun Simpsoneista ja siksi Rick and Morty tuntuu nyt hyvältä. Tämä on täyttä sairautta, seksiä ja väkivaltaa, ja jotenkin se lämmittää ja siitä tulee hyvä mieli.

Rick on Mortyn isoisä, alkoholisoitunut tiedemies. Morty on Rickin tyttärenpoika, jonka Rick ottaa mukaan seikkailuihinsa maailmankaikkeuden ääriin.  Kun käytössä on aikakone ja hullun tiedemiehen alkoholisoituneet aivot, mikä tahansa on mahdollista.

Ehkä parasta animaatiota koskaan. Huumori on niin kipeetä, että se saa jo paatuneimmankin nauramaan. Luulet jo nähneesi kaiken? Luulet väärin, Rick and Morty avaa tajuntaa ja paranee jakso jaksolta aivan mielipuolisen hyväksi. Toinen tuotantokausi on timanttia. Piirrosjälki on parantunut entisestään ja tarinat menevät kerta toisensa jälkeen paremmiksi. Sarjan luojat Justin Roiland ja Dan Harmon ovat kieltämättä neroja.

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.