This is Mika

18.03.2008 00:39 2min luku 0

Nostalgiaa osa 2

Heippa taas.

Pistetään nyt sitten seuraava ”nostalginen” viteo eli 2003 vuoden vapaaohjelma. Kisoista sen verran tarinaa, että kisathan pidettiin Lahden sport expo messuilla muistaakseni ensimmäistä kertaa. Ennen SM-kisat taidettiin pitää kulttuuritalolla, jos oikein muistelen? Kisat olivat tuolloin vielä yksipäiväiset eli saman päivän aikana saatiin läpi koko höskä. Jos minulta kysytään niin pidän yhä sitä käytäntöä parempana kuin kaksipäiväisiä kilpailuja. Painoa oli tuolloin punnituksessa 67,3 kiloa jos oikein muistan.

2003-vaparista.jpg

Kisapäivänä olo oli kuivahko, mutta suhteellisen energinen. Pumppihuoneessa oli sitä säpinää joka lähtöön ja meikäläinen katseli sitä silmät pyörällään. Toiset pumppaili ja lämmitteli lihaksia, kun toiset vielä nukkui tai muuten vaan lepäili lungisti jalat  ylhäällä seinää vasten. Mähösen Aki hääräsi jo silloin kilpailjoiden kimpussa ja huolsi niin montaa kuin vain ehti sekä rikkoi hauskoilla jutuilla jännittynyttä tunnelmaa.

2003-vaparista2.jpg

Lavalle päästyäni se pieninkin jännitys sitten katosi ja keskittyminen omaan suoritukseen alkoi. Yleisöä tuskin valoilta näki ja hyvä niin, sillä väkeä taisi olla yli 2000 henkeä. Siinä olisi voinut mennä jauhot suuhun.

2003-vaparista3.jpg

Vapari meni juuri niin hyvin/huonosti kuin se ensimmäistä kertaa isoissa kisoissa voi mennä. Kaikesta huolimatta tässä se nyt kuitenkin on:

*VIDEO*

 Muuta aihetta

Kävin Miken kanssa kiinalaisessa syömässä ja eiköhän taas onnistuttu tekemään jotain niin tyhmää kuin Team M&M yleensä vain voi vai mitä mieltä olette tästä kuvatuksesta?

Lemon anyone?

photo2.jpg

Niin ja sitten jotain, uuuh, niin mahtavaa! Jack Bauer saapui kuudennella kaudellaan kotiini. Nyt on sitten taas turvattu monet illat, kun Jack auttaa minut yli harmaan arjen. Jack on yhä minun suurin idolini!

jack is my idol

Jackille, olut! Cheers!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.