This is Mika

09.07.2018 15:13 2min luku 5

No nyt iski kesälentsu

Moikka

Aamulla aikasin töissä aloin jo tuntea sellaista hiipivää kurkkukipua. Se tunne, kun tajuat, että kipeäksi ollaan tulossa ja mitään ei käytännössä voi tehdä estääkseen sitä. Niin se vaan voimistui pitkin päivää se kurkkukipu ja kohtalaisen hontelo olo. Ei tässä nyt muuta voi, kun hyväksyä jälleen se fakta, että kesälentsun olen jostain onnistunut itselleni hankkimaan. MÄLSÄÄ!!

Pitänee huomenna aamusta rimpautella terveystalolle  ja kysellä sairauslomia. Pari päivää tää parhaimmillaan vie, mutta voi tällaiset äityä ihan kunnon angiinaksi, jos ei itselleen anna riittävästi lepoa.

Sad Mika, got a flu.

Parhaimpia paranemismetodeja itselläni on flunssien suhteen rouhia buranaa kuuriluontoisesti abaut 3000-3600mg per päivä noin 4-6 päivän ajan. Lepoa paljon, nesteytystä, hiilaria, c-vitamiinia esim poretabletteina jotain 4000mg-8000mg, positiivista fiilistä ja niin paljon unta palloon, kuin on mahdollista. Useimmiten flunssat saadaan taittumaan aika hyvin tuollaisella kombolla.

On se kumma miten nopeasti se olo romahtaa, kun se romahtaa. Eilen oli vielä ihan mainio olo. Laittelin jotain kylppärikuviakin instaan ja nukuin hyvin viime yön. Treenit ovat kyllä olleet kovia, mutta olen syönytkin sen mukaisesti todella puhtaasti ja paljon hiilaria. Onko sitten kyse heikentyneestä immuniteetista vai huonosta tuurista, mene ja tiedä?

Tässä muuten viimeisin Nyyssis Puhuu!!

Käykää muuten tsekkaamassa Muscletechin tuotteet, ne ovat harvinaisessa alennuksessa. Itse olen paljon käyttänyt näitä huippuviriteltyjä lisäravinteita.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.