This is Mika

17.01.2014 10:58 2min luku 37

Naapurit - Vihata vai rakastaa?

Terppa.

Tässä läppärillä kirjoittelen uudessa kämpässä, joka on kutakuinkin ihan tyhjillään. Tälle päivälle tulossa parit kuljetukset ja niiden aikahaarukat on luokkaa klo 8-12 eli päätin tulla sitten tänne norkoilemaan ja vaikka samalla päivittelemään blogia. Kyllähän nuo lupaili soitella tuntia ennen saapumistaan, mutta kokemuksesta tiedän, että poijjaat soittelee just ku ovat tuolla alhaalla kamojen kanssa. Siinä on sit kiva sanoa, että oon vielä 30 minsan ajomatkan päässä, ootelkaa ihan rauhassa. 😀

Ihanan hiljaista muuten täällä. Ei hauku koira naapurissa, mummotkin varmaan sauvakävelyllä, kun on kaunis päivä tuolla ulkona. Kuulemma oikein rauhallinen taloyhtiö kyseessä. Täytyy sanoa näin univelkaisena, että luojan kiitos ei ole mitään bilehilesakkia täällä, jotka aamusta iltaan ja yöt läpensä jumputtaisi bassoja tai vielä pahempaa, laulaisi iskelmiä karaokena. Sellaistakin on nimittäin naapurina joskus ollut. 🙂

Naapureita kun ei oikein pysty itse valitsemaan niin se on aina vähän tuuripeliä minkälaiset kämpän mukana tulee, ellei sitten omakotitaloa hanki jostain skuttasta. Ja mitä nyt tiedän, niin pahempia melkeinpä on just sellaisten omakotitalolähiöiden naapurit jotka tontinrajojaan käyvät joka välissä tarkitelemassa. Kyylät on kans melkoisia. Kotiin tullessa naapurikyylän verho heilahtaa ja pää nousee ikkunan takana, kun seurataan mitä naapurissa tapahtuu. Ehkä helpointa on just asua isossa kerrostalossa jossa kukaan ei vahongossakaan tunne naapuriaan, hyvä kun törmää sellaiseen edes hississä. Anonyyminä asuminen on parasta, sillä ei ole pelkoa, että joku tulee koputtelemaan oven taakse ja pyytämään kännykkää lainaksi ku omasta liittymästä loppui saldo.

Toki meikäläinen tervehtii naapuria ja vielä jutustelee mukavia jos naapuri itse kokee sen mahdolliseksi. Musta on kivaa, että on iloisia ja positiivisia naapureita olemassa. Tietty on sitten niitä sosiaalitapauksia ja muita syrjäytyneitä, jotka kokevat pelkän tervehtimisenkin häirinnäksi, kuten tämä somessa levinnyt viesti joltain häiriintyneeltä naapurilta:

kotirauha

Minkälaisia naapureita sinulla on ollut tai on tällä hetkellä? Onko sinua lykästänyt ja olet saanut mukavat naapurit itsellesi vai onko seinän takana asuvat naapurit syvältä helvetistä? Kertokaa tapauksia mitä olette joutuneet kestämään/kärsimään tai tilanteita joissa naapuriviha on leimahtanut ilmiliekkeihin. Miten olette selvinneet tilanteista ja mitä se on vaatinut.

 ***

Edit.

Pakko lisätä tähän päivitykseen tukulta havaitsemani löytö. Nimittäin Omega-3 BIG BUY on 50% tarjouksessa.

omega puoleen hintaan

Koska olennaisia monityydyttymättömiä rasvahappoja ei kehity kehossa, ne on saatava ruoan kautta. Omega-3:lla on todettu olevan terveellinen vaikutus sydämeen ja sepelvaltimoihin sekä aivoihin ja hermostoon. Merestä peräisin olevien omega-3-rasvojen teho on parempi kuin kasvimaailmasta peräisin oleva vaihtoehto. Ehdoton valinta ja tietty tämänkin saat klikkailemalla banneria!

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.