This is Mika

07.06.2012 04:03 2min luku 19

Muzaa kitos!

Eilen oli tiukat treenit salilla. Selkää ja olkia. Oltiin siellä kuin kirjastossa, ku siellä oli joku fakin kuvausryhmä koko päivän. Ei soinut musa ja jos vaikka pikku pieru olisi päässyt kesken sarjan niin se olisi kaikunut varmaan pari minuuttia salin seinillä, niin hiljaista siellä oli. Kyllä salille kuuluu musa eikä mua haittaa jos joku tulee hetkeksi aikaa jonku kuvauksien takia sammuttaman musat, mutta että aamu kymmenestä ties mihin asti iltaan ne sielä heilu. 🙁 Faaaak!

Meikä saa irti musasta tosi paljon ja sellainen kiukkumusa antaa kyllä lisäenergiaa yllättävänkin paljon.

Meikä saa irti musasta paljon… Hehee.. tossa minä ja Musa. 😀 Olenko mä vähän hauska vai mitä? 😉

Tänään sitten jalkatreeni osa 2. Kyykkendaalia ja prässendaalia pitäisi tehdä. Ehkä mukaan eksyy aseklekyykkendaalit ja reidenojennusdaalit? Saas nähdä miten energiaa mihinkin löytyy. Meen suhtlailla fiilispohjalta ja kuulostelen miten on energiatasot ja fiilis. Toivotaan että saundit raikaa tänään ja volyymi on kaakossa salilla.

Mika kiittää ja lopettaa tähän. Painelen duuniin aamuvuoroon osa 3. Silmät ristissä ja kahvia verenkierrossa. Boom boom, stereot raikaa autossa kun Suzuki 240 hevosvoimalla jyrähtää maanteitä pitkin!

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.