This is Mika

23.07.2020 08:50 1min luku 0

Miten meni aamupalan syömiset, kun eksyin pakkikselle lukemaan Savolaisen Markon ketjua? (video)

Morjensta kullekin!

No ei mennyt hyvin (ruoka jäähtyi)! 😀 Aamuvideoottia, kun meikäläinen duunailee kevyttä aamupalaa, eli eilistä riisikanaa, jota boostattiin siblalla, habanerolla ja kananmunilla! NAM!

***

***

Pakkiselle sitten eksyin ja löysin itseni Marko Savolaisen ketjusta (linkki), jossa käytiin keskustelua, miksi typerät pelleilyvideoit trendaa, kun taas asiavideot ei. Onko tämä sitä nykypäivää vai onko tässä kyseessä muoti-ilmiö, joka katoaa hetken päästä? Onko nuoriso nykyään sellaista, ettei mikään ”oikea” tieto kiinnosta, vaan materiaalin pitää olla jollain tavalla raffia ja yliampuvaa, jotta se herättää mielenkiinnon?

Itse veikkaan, että yhtä lailla on ihmisiä, joita kiinnostaa tieto hyvin tuotettuna ja pureskeltuna sekä ihmisiä, jotka hakee vain viihdettä elämään. Sellaista kevyttä ja aivotonta materiaalia, joka ei vaadi ponnisteluja, jotta voi seurata sitä.

Itse lukeudun vähän molempiin. Tykkään asipohjaisista podcasteista, joissa pääsee sukeltamaan syvempiin mietintöihin. Kuten esim tämä Joe Roganin podcast, jossa Brian Cox on vieraana.

Tai sitten tykkään katsella jotain aivan kevyttä ja hauskaa, kuten MasterChef Australiaa, Shark Tankia jne. Katson ihan fiiliksen mukaan erilaisia videoita ja Youtube -materiaalia. Riippuu siis ihan päivästä, mitä haluan katsella. Salipäivänä saatan tosiaan katsoa motivaatiovideoita ja hakea fiilistä omiin treeneihin ja vastapainona katselen jotain StarTalkia, jossa Neil De Grasse Tyson purkaa kosmoksen mysteereitä!

Kysyn sinultakin, koetko, että typerät pelleilyvideoit trendaa, kun taas asiavideot ei? Kerro mielipide!

Anyhow, tässä tuo aamuinen video!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.