This is Mika

04.01.2014 04:42 3min luku 22

Mistä se motivaatio lähteekään?

Tällaista kysyttiin:

Moi! Entiiä onko tää vähän epätoivoista hakea sun kautta “apua” mun kauhean motivaatio-ongelman kanssa, kun punttipuoli sujuu hyvin, mutta ruokavaliota pitäisi tarkentaa, jättää paskat pois ja muutenkin syödä enemmän lisäravinteita…. mutta se ei ole oikeasti helppoa vaan tunkea säännöllisesti riittävästi proteiinia ymsyms joka v***n päivä.

En oo alkamassa miksikään huimaksi kehonrakentajaksi mutta täytyisi oikeasti pudottaa n.20 kg painoa ja tietysti säilyttää lihasta ja saada sitä lisää! Minulla monesti tulee vain n.päivän tai kahden pituisia motivaatio piikkejä mutta loppujenlopuksi projekti ei vain toimi… olisiko sulla jotain pientä vinkkiä tai motivoivaa juttua millä saisin tästä hommasta elinikäisen tavan ja onnistuisin oikeasti? (:(:

-mairo

Tiedän hyvin ja moni muukin tietää, että ruokavalio on tärkeä elementtiä treenaamisessa, niin diettaamisessa kuin pelkässä bulkkauksessa. Mikään ei ole helppoa elämässä, ei edes lihaksen kasvatus, koska jos se olisi, kaikki tekisi sitä!

Itse olen bulkkaillut tässä pitkästä aikaa ja huomannut, että syöminen käy työstä. Sama juttu dieetillä, mutta toiseen suuntaan. Nälän tunne ja väsymys painaa. Sitä laskee puoli vuotta grammalleen jokaikisen kalorin mitä suuhunsa pistää.

Motivaatio tulee kuitenkin siitä tuloksesta, mitä se tekeminen synnyttää. Jos sulla on vain parin päivän piikkejä, jolloin sä pysyt suunnitelmassa, et varmastikaan siinä ajassa ehdi nähdä mitään tulosta. Tulos syntyy viikkojen ja kuukausien aikana. Kun peilikuva näyttää tulosta tai huomaat vaatteiden istuvan eri tavalla ylläsi. Silloin tiedät, että jotain on alkanut tapahtumaan ja se motivoi. Kipu ja epämiellyttävä olo mitä keho sulle viestii on vain sen kropan tapa yrittää huijata sua, että ”älä nyt hyvä mies muuta näitä mukavia asioita elämässä, istu vaan alas ja syö kulhollinen sipsiä oluen kera”.

Kroppa on mukavuuden haluinen ja vain kurilla se tottelee. Nyt sä olet päästänyt kroppasi olemaan isäntä ja se näkyykin vyötäröllä ja joka paikassa. Anna sille kuria, otat niskasta kiinni ja noudatat tarkkaa ruokavaliota, treenaat ja sitä kautta se motivaatio syntyy. Sun on vain itse haluttava tarpeeksi sitä muutosta. Jos et halua, et pysty siihen!

Fitnesstukulta saa jälleen mun räätälöimää: Mika Nyyssölä Hardcore Diet Stackia hintaan 86,90e (normihinnasta melkein 40 euroa alennusta!!)! Tässä on hyvä alku lähteä toteuttamaan dieettiä. Tilaa paketti bannerin kautta!

hardcore_diet_stack_by_Mika_nyyssölä

Etusivun vilkaisussa on jälleen loistavia tuotteita kaupan!

etusivun vilkaisu

Tuolta voi poimia hyviä löytöjä itselleen. Ripped hardcore ja ZMA on molemmat 2 yhden hinnalla. Toimii dieetillä ja tehostaa kalorikulutusta. Itse käytän aina rippediä tehdessäni cardiota. ZMA ennen nukkumaanmenoa.

Goodlifet alessa. Boxi irtoaa vain 17,50 hintaan! Ei paha ja maku on todella hyvä!

Leaderin so lo-carb patukat on prode-hiilarisuhde yksi parhaimmista markkinoilla. Normisti aika suolanen hinta, mutta nyt saat ison boxin viikonlopun ajan tarjoushintaan!!

Muscletechin aminot on muuten hyvänmakuisia. Ja vaikken sitä ympyröinytkään, olen tota testannut ja toimii kyllä! Nyt ton purnukan saa kohtuuhintaankin vielä!!

Muista mennä bannerin kautta niin tuet urheilijaa samalla! Kiitos! 🙂

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.