This is Mika

03.07.2008 19:29 2min luku 0

Minkä kesä kastelee…

selkakuva-courtesy-of-mike-siren.jpg

Voi Bulls**t!

Taas kerran meni herra vesisade sotkemaan kuviot ja hienot kuvaukset löpsähti mönkään. Jopa kahdet kuvaukset oli tarkoitus toteuttaa tänään, mutta yhtäkään ei sitten säiden vuoksi saatu purkitettua. Purkittaminen=Mike Sirén ottaa onnistuneen kuvan hienolla kamerallaan valoineen, assareineen, statisteineen ja meikäläisineen. Voipi sanoa muutaman voimasanankin lentäneen autossa takaisinpäin körötellessämme.

Onko tämä joku kirous vai mikä vitsaus tässä kesässä on, kun muutamaa hassua kuvauspäivää ei onnistuneesti saada vietyä loppuun? Tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta, kun sade sotkee suunnitelmat. Käynyt Mikelle vielä niinkin hassusti, että säitä on kiltisti kuunneltu radiosta/ netistä ja luvattuna sadepäiväivänä on aurinko helotellut kauniisti, mutta aurinkoisena päivänä on taasen satanut kissoja ja koiria. Ei ole säätiedotuksiin uskominen ainakaan tänä kesänä.

Lomat alkavat tasan 25 päivän päästä! Jippii! Olen tilannut säiden osalta auringon paistetta ja ihoa hivelevää lämpöä, ei liian kuumaa hellettä vaan sopivan täyteläistä, öistä sadetta saa tulla kaikin mokomin, mutta aamuvarhaisella saa jo pilvet väistyä. Heh, saas nähdä? Kenellä muulla on elokuussa loma? Onneksi olkoon, silloin on kesän kauneimmat ilmat. Lupaan sen (sormet ristissä).

Hassu juttu:

Olin tuossa viime viikolla kioskilla ostamassa El Paso sikareita. Edelläni eräs rouva oli ostamassa bussilippua. Ulos poistuessaan kioskin hälyportit kuitenkin pärähtivät soimaan ja myyjä vinkkasi rouvaa palaamaan takaisin. Heti takaisin kassalle päästyään rouva imetellen kysyi: ”Miksi portit soivat? En ostanut muuta kuin bussilipun?” 

Myyjä vastasi ettei tiedä, mutta epäili olisiko kyseessä esimerkiksi kirjaston kirjat, jotka usein aiheuttavat turhia hälytyksiä. Rouva kuitenkin sanoi ettei hänellä ollut kirjaston kirjoja matkassaan  mukana. Hetken ihmeteltyään rouvalla välähti oikein kunnolla ja hän kysyi myyjältä: ”Minulla on kyllä maksamattomia velkoja kaupungin kirjastoon. Johtuuko tuo porttien hälyttäminen näistä veloista?”    🙂 Kyllä siinä alkoi hieman jonossa seisojia, itseni mukaan lukien, naurattamaan tädin aivotukset.

Heh, heh. Se olisikin hulvatonta, jos kauppojen ja kioskien hälyportit soisivat ihmisten maksamattomista veloista ja muista laskuista.

Että näin, keep up the good work.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.