This is Mika

16.04.2015 17:55 1min luku 52

Mikan Sohva - feat. Marko Savolainen

Varoitus!
Tämä on Mikan Sohva, jossa haastattelen omalla tyylilläni vierasta, puhun päälle, vastailen itse omiin kysymyksiin, joo-jottelen, nyökyttelen ja olen yli-innokas monien mielestä ihan ärsyttävyyteen asti. Jos kestät tämän kaiken, voit katsoa tämän haastiksen. Muutoin, jos vituttaa mun maneerit, unohda koko juttu!
Sain vieraakseni itse legendan, Marko ”SUPERMASSA” Savolaisen. Mies on kiistattomasti lahjakkain ammattilaiskehonrakentaja, mitä Suomesta on koskaan maailmalle tullut.
Tässä se nyt on! Legenda istuu mun sohvalla… Unbelievable
mikan sohva kuva2
Supermassa on yhä suosittu, vaikka mies ei ole kisannut vuosikausiin. Mistä kaikki lähti? Mitä miehelle kuuluu nyt? Onko jotain tekeillä, kun Marko on massakaudella ja nostaa elopainoaan koko ajan?
Tää ei ole mikään Arto Naibergin 5 minuutin pyyhkäsy mitä Markolle kuuluu, vaan nyt mennään vähän syvemmälle. Tunti ja vartti ehditään jutustella ja paljon jää vielä käymättä läpi, mutta part II tullaan tekemään vielä joskus tulevaisuudessa. Ei muuta, kuin katsomaan jakso ja kuule Markon mietteitä niin bodauksesta kuin elämästä ylipäätään.
Olkaa hyvä!

Kommentit (52)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.