This is Mika

25.02.2012 12:43 1min luku 12

Mika paljastaa mystisen reseptin - Bodarin tulinen possupata

Ja uutta reseptiä pukkaa!

Pistetään jättiannos bodyruokaa tulille. Mystiikkaa tosin tässä ei ole tippaakaan vaikka otsikossa niin dramaattisesti sanotaankin. 😀 Hohoo!

Paista 2 kiloa (kyllä, kaksi kiloa) rypsipossun suikaleita pannulla. Ripsauta vähän suolaa ja mustapippuria sekaan. Sillä välin kun possu paistuu, kaiva keittiön kätköistä isoin kattilasi (5l on hyvä). Lykkää sinne 2 purkkia bonduelle ratatouille vihannesruokasäilykettä, 2 kpl lohkottua sipulia, 1 purkki pavunituja, 100g vihreitä papuja paloina (pakastepussi on 200g eli puolet siitä), kaksi purkkia kookoskermaa, 1 prk. miniherkkusieniä kokonaisina, yksi ruokalusikallinen Naga Morich chiliä, puolipurkkia punaista currytahnaa. Kun kaikki ainekset ovat kattilassa, sekoita niitä huolellisesti. Kun lopulta possut ovat kypsiä, valuta ensin ylimääräinen lihasneste pannulta pois ja lisää possut kattilaan. Anna koko höskän hautua noin 20 minuuttia pienellä lämmöllä kansi päällä. Voilá, ruoka on valmis. Proteiinia on enemmän kuin tarpeeksi ja hiilarit tulevatkin sitten vain vihanneksista, joten hyvät ovat ravintoarvot!

Listataan vielä ainekset joita tarvitset:

  • 2kg possun suikaleita
  • 2 purkkia bonduelle ratatouille vihannesruokasäilykettä
  • 2 kpl lohkottua sipulia
  • 1 purkki pavunituja
  • 100g vihreitä papuja paloina (pakastepussi)
  • kaksi purkkia kookoskermaa
  • 1 prk. miniherkkusieniä kokonaisina
  • yksi ruokalusikallinen Naga Morich chiliä
  • puolipurkkia punaista currytahnaa

Tässä valmiina yksi erä bodarin tulista possupataa! Ei muuta ku syömään!

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.