This is Mika

18.11.2015 17:09 2min luku 13

Meijerillä kylässä

Moi!

Eilen käväisin pitkästä aikaa heittämässä jumpat. Etureiskoja rankaisin omaan tyyliini simple but effective. Nyt en suoraan sanottuna kävele kunnolla. 300 toistoa reiden ojennusta ja 300 toistoa prässiä. Kuulostaa varmaan aika mitäänsanomattomalta? No, treenin kovuus on paljolti kiinni siitä, miten intensiivisesti kukin sarja tehdään.

Melkoisen lyhyillä palautuksilla ja riittävän isolla vastuksella saadaan yksinkertainenkin jumppa kovaksi. Tärkeintä koko hommassa on kuitenkin se tunne siellä lihaksessa. Tehdään liikkeet lihaksen liikealueella, ei laitteen liikealueella. Väsytetään kohdelihasta, ei apulihaksia.

Ensin pommitin tosiaan reiden ojennuksilla etureisiä 10×30 melko maltillisilla painoilla, mutta jokseenkin lyhyillä palauksilla. Prässin tein 50 kilon korotuksilla 50-250 kiloon. Joka korotuksella tein 30+30 toistoa. Noiden väliin jäi noin 30 sekuntia taukoa. Korotusten väliin 1-3 minuuttia.

Mayor’s Gym on ollut pitkään mukana meikäläisen treenipaikkana. Vein kiitokseksi kaikista näistä vuosista taulun signeerauksella. Kuva on ACE:sta jossa posetan kultapatsaan kanssa. Kuvan on ottanut Tomi Rehell.

Taulua pääsee ihmettelemään piakkoin aulan seinältä, jonne se kaiketi päätyy.

IMG_0481

2003 tosiaan aukaistiin Mayor’s Gym ja siitä lähtien se on ollut pystyssä ja aktiivisessa käytössä. Salin on omistanut vuosien varrella useita eri tahoja, mutta nykyisin Meijerin omistaa RY ja tuntuu siltä, että sali voi paremmin kuin koskaan. Ilmapiiri, nyt kun kävin siellä, on aivan mahtava. Positiivinen meno, asennetta kaikilla ja sellainen tekemisen meininki siellä. Laitteet ovat huipputasoa, Kraftwerkkia ja Hammer Strengthia pääosin, mutta paljon paljon muitakin näppäriä vekottimia sieltä löytyy. Oma lempparini tietty panattan hauiskone.

Käykäähän tutustumassa jos ette ole vielä sinne eksyneet. Siellä on hyvä fiilis ja meikäläiseenkin saattaa törmätä, kun käyn siellä toisinaan vähän kiusimassa tuttuja ja heittämässä jalka- tai selkäjumppaa (tai panattalla haboja).

Se on siis BOOM ja DYYDFIST, menkäähän jumppailemaan ja kasvattamaan niitä muskeleita!

BTW,

Näytti muuten Octane olevan tarjouksessa tukulla -25%. Klikkaahan banneria niin pääset suoraan tukun sivuille! DYYYYYYD! 🙂

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.