This is Mika

10.11.2018 13:04 2min luku 4

Massakausi etenee

Heippa rallaa!

Paksukausi on yhtä kuin massakausi. Paksutellaan tässä siis oisko jo lähes kuukauden verran? Paino pomppii parin, kolmen kilon verran suuntaan ja toiseen. Tällä hetkellä aamupaino on 88 kiloa. Hyvin vielä nuo verisuonetkin näkyy vaikka luonnollisesti nestettä kertyy lihassoluihin ja ihon alle, kun nautitaan runsaasti hiilihydraattia.

Voimatasot ovat selkeästi ottaneet notkahduksen ylöspäin. Siinä piilee minun kohdallani aina pieni riskitekijä, kun voimaa tulee lisää. Eilen esimerkiksi tein selkää ylätaljassa eikä mikään paino tuntunut missään. Vedin niskan taakse 110 kilolla ja sen jälkeen 120 kilolla, mutta vasen olkapää taasen ei siitä sitten täysin tykännyt. (Vasen olkapää on siis se vielä huonompi olkapää noista kahdesta, joka on hajonnut aika lailla palasiin, kuntämä lähti vuosia sitten paikoiltaan). Muuten kyllä tuo ravinto-ohjelman tuoma lihaspaine suojelee kivasti lihaksia, koska lihassolun nestevolyymi on korkea.

Toinen vaikuttava tekijä nestevolyymin kerryttäjänä on luonnollisesti kreatiinimonohydraatti, jota olen nyt nauttinut hyvin aktiivisesti.

Aamupose 88 kiloisena

Krean saa muuten nyt törkeen halvalla, vielä parin päivän ajan. Klikkaa kuvaa alla:

Pistän tähän hyvän käyttöohjeen, jota olen kreatiinin kanssa noudattanut pitkään. Kreatiini toimii ikään kuin polttoaineena ja näin sitä tulisi ajatellakin, että poltat kreatiinia omassa kehossasi kuin auton moottori bensaa. Se kuluu samalla tavalla, kun painetaan kaasua ja näin itse olen rakentanut tehokkaan tavan hyödyntää kreatiini tehokkuus treeneissä. Nautitaan sitä treenien ympärillä, otetaan hyöty irti treenin aikana ja hyödytään siitä myös palautumisprosessissa.

Nyyssiksen käyttöohje kreatiinimonohydraatin osalta:

  • 3g ennen treeniä (esim PWO:n tai EAA:n kanssa)
  • 3g treenin aikana Intrassa (esim Octane)
  • 3g treenin jälkeen (palkkarissa)

Ei ole mitään pakollista tarvetta tankata kreatiinia, eikä kreatiinin teho laske käytön aikana. Usein puhutaan siitä, että olisi hyvä pitää taukoja kreatiinin kanssa, koska tehot putoaa pitkällä käytöllä, mutta tämä on todettu moneen kertaan, ettei tehot laske käytön aikana. Moni vaan tuntee tehon nousevan, kun käyttö aloitetaan ja silloin tulee tunne, ettei se enää tehoa, kun ollaan käytetty kreatiinia jo pidemmän aikaa. Taukoja ei siis ole mikään pakko pitää.

Nyt kun mainitsin, että tuolla oli kreatiini tukulla hyvässä tarjouksessa, on siellä paljon muutakin superdiiliä vielä voimassa tämän viikonlopun ajan! Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa. Esim Octane on 2 yhden hinnalla ja paaaaljon muuta!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.