This is Mika

30.06.2015 19:07 2min luku 18

Goodlaiffii ja jumppendaaleja

Moro!
Ollu tässä ihan hirvee meno ja meininki päällä. Oltiin pitkään reissussa ja palattiin vasta maanantaina takas kotokulmille. Tää treeniviikko alkoi tuplajumpilla. Aamulla meijerille tekemään etureisiä ja iltapäivällä rintaa Myyrin Kuntokeskukseen. Aamujumpat oli tuskaa täynnä, mutta iltapäivän jumppendaalit sujui jo paljon paremmin.
Viikonlopun chillailu oli kyllä kivaa ja rentouttavaa, mutta samalla tuli sitten syötyä ja juotua niin sekalaista tavaraa, että maha oli kovilla. Sitä kun on kroppa jo herkistynyt syömään vain tietynlaisia ruokia, niin kyllähän se pakki meni ylösalaisin runsaasta hiilarista, oluesta ja muista grilliherkuista. Vielä tänäänkin aamulla maha oli turvoksissa ja kova. Nyt jälkimmäisen treenin jälkeen on olo vihdoin hyvä.
Vetäsen tässä vielä tuhdin kanasalaatin ja hieman myöhemmin maitorahkan ananaspaloilla ja painelen pehkuihin. Jälleen olis tuskaiset veemäiset 5 superaikasta aamuvuoroa. Moinen tietää kyllä todella väsynyttä jumppaa ja fyysistä heikkouden tunnetta. Tuon putken jälkeen pitäis kuitenkin helpottaa ja tulla muutamat iltavuorotkin kehiin.
Lisään nyt vapaapäiville tuplatreenit takaisin, kuten tein niitä tuossa alkuvuodesta. Saan sillä nostettua kulutusta kivasti. Eli aina kun on vp niin käväisen heittämässä aamujumpat ruohiksessa ja sit iltapäiväksi myyriin. Bada boom!
Tänään Myyrissä
tatta daa
Ai niin, pitää tässä mainostaa hieman, että Goodlife -patukat ovat muuten PUOLEEN HINTAAN tän päivän! Banneri vaan laulamaan!
goodlife24
Niin ja muistakaahan nyt ystävät rakkaat, että lokakuun 10-11. päivä on Nordic Fitness Expo! Facebookin NFE oli jo vähän hypettänytkin tulevaa skabaa!
nordic
Huomenna on vika päivä ilmoittautua kisaan. Tällä hetkellä osallistujalista näyttää tältä:
nfe osallistujat
On siis tulossa ainakin osallistujien määrästä päätellen ihan oivallinen kisa. Viimeksi kisatessani, alle 80 kilon sarjassa oli vai 6 kilpailijaa. Nyt alle 80 kilon sarjaan osallistuu enemmän äijiä kuin -90kg tai +90kg sarjaan. Se tekee kisasta aina mielenkiintoisemman, kun kilpailijoita on paljon.
Raskaassa on monta kovaa nimeä, Artturi Kallio, Mikko Ovaskainen, Teemu Vuorinen, Kille Kujala ja Tommi Heinonen (Tommi tosin on ilmoittautunut alle ysiin, mutta eihän se sinne mahdu enää). Hyvin mielenkiintoinen skaba on tulossa ja jännä nähdä kuka ottaa kunkin sarjan voiton ja kuka sitten lopulta vie Overallin! Elämme jänniä hetkiä… 😀
Palataan jälleen! Kiitos ja kumarrus!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.