This is Mika

04.04.2017 21:17 4min luku 10

Makeanhimoa ja uusimman Nyyssölä Bros -jakson kooste!

Moikka!

Kyllä meitä hemmotellaan, nimittäin tukulla on käynnissä Sweet Week. Makeita tarjouksia vallan. Pääset tsekkaamaan tuotteet klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Poimin tähän mielestäni tosi varteenotettavat herkut, joista itse pidän valtavasti. Jokainen kuva johtaa suoraan tuotteeseen, jotta voit helposti katsoa vaikka makroarvot patukoista.

Best Bar on ihan tajuttoman herkullinen patukka, Lemon Cheese Cake sulaa suussa ja muutkin maut ovat fantastisen hyviä.

Mars Protskupatukka on perhanan hyvä versio legendaarisesta suklaapatukasta. Oivallinen vaihtoehto perinteisen herkuttelun sijaan.

Snickersin kohdalla sama juttu. Maku on saatu erittäin hyvin kohdilleen.

Chew Chew on uutuus patukkamarkkinoilla. Koostumus muistuttaa ennemminkin Maoam -karkkia kuin protskupatukkaa. Herkullinen karkkipatukka ja tuossa on käsittämättömästi 15g protskua per patukka. Hedelmätoffeen maku ja koostumus. Törkeen herkullisia makuvaihtoehtoja!

Tuollaisia nameja olis tarjolla tuolla ja nuo mun poiminnat ovat omia suosikkejani. Siellä on toki paljon muutakin, eli sinne vaan kurkkimaan lisää.

***

Nyyssölä Bros Experiment -live talkshow on ollut valtavan suosittu uusi formaatti Twitch kanavalla, jossa me Jukan kanssa vietetään perjantai-iltaa viinilasillisen ja pelien kanssa. Välillä mukana on yllätysvieraita, ylläripuheluita, give away-palkintoja sun muuta hauskaa. Pelataan uusia ja vanhoja pelejä, käydään casinolla pyörittämässä hedelmäpelejä ja iskemässä korttia. Toisinaan mennään syvällisempiin keskusteluihin ja toisinaan taas liidellään aika pinnan rajassa. Koko homman idea on hauskanpito ja sen kuvaaminen suorassa lähetyksessä ilman sen kummempaa käsikirjoitusta.

Jaksoja on tähän mennessä tullut ulos kolme kappaletta ja nuo ovat olleet mahdollista nähdä Nyyssölä Bros Experiment -kanavalla YouTubessa.

Viimeisin jakso on vihdoin saatu YouTubeen kahden tunnin koosteena.

Jokainen jakso on ns K-18 leimalla, eli emme suosittele näiden katsomista jos olet alle 18 vuotias. Stuntit, joita teemme videolla on toteutettu valvotuissa olosuhteissa ja olemme myös itse koulutettuja alan ammattilaisia jokaisessa tehdyssä tempussa. Älä koskaan tee näitä temppuja itse kotona. 🙂

Uusimmassa episodissa live lähetystä seurasi parhaimmillaan yli 700 ihmistä. Jugi pelaa -kanavalla on yli 2500 seuraajaa ja olemme jokaisen episodin kohdalla kasvattaneet katsojamääriä edelliseen nähden ja seuraajia saamme jatkuvasti lisää. Tule sinäkin seuraamaan Jugipelaa -kanavaa ja meidän perjantai-illan livelähetyksiä TÄÄLTÄ!

Elämän pitää olla täynnä huumoria ja hyvää mieltä. Itse pyrin onnellisuuteen ja hyvään oloon. Hyvä olo ja hyvä mieli tulee yleensä omista teoista ja omasta elämänkatsomuksesta. Se miten maailman näkee, vaikuttaa voimakkaasti siihen, miten sen kokee. Oletko niitä ihmisiä, jotka näkevät lasin puoli tyhjänä vai näetkö lasin puoliksi täynnä? Löydätkö arjesta ilon hetkiä vai onko perusarki pelkkää tasaista harmaata, tylsää ja masentavaa?

Mielestäni maailmaan mahtuu niin optimisteja kuin pessimistejäkin. Kaipa molempia tarvitaan luomaan jotain outoa tasapainoa tässä yhteiskunnassa? Mene ja tiedä. Tunnen monta pessimistiä, mutta näiden ihmisten pessimistisyys saa minut vaan enemmän optimistiseksi ja toiveikkaaksi. Tässä kohtaa tulee jälleen se karkkipussi-ilmiö, eli että karkkipussissa on oltava niitä ”pahanmakuisia” karkkeja, jotta ne hyvänmakuiset nousevat arvoon arvaamattomaan. Kontrastia ei olisi, jos kaikki karkit olisivat vain niitä hyviä. Kun sekaan ujutetaan niitä ns. pahoja karkkeja (siis ne jotka jokaisesta sekoituspussista jää viimeiseksi syötäväksi) hyvien arvo nousee ja jopa maku niissä paranee.

Ehkäpä siis pessimisteilläkin on tarkoituksensa? Ehkä heidän pessimistisyys pitää yltiöpäisen optimistisuuden kurissa ja pudottaa positiivisuuden taivaissa leijuvat yksilöt maan tasalle. Näin pysyy tasapaino kaikessa, sillä mistä sitä tietää mitä tapahtuisi, jos maailmassa olisi vain iloa ja positiivisuutta? Ehkä ihmiset räjähtäisivät ilosta? Saattaisiko tulla se klassinen ”itku pitkästä ilosta”-efekti, jos positiivisuudella ei olisi näitä vakavahenkisiä, huumorintajuttomia ja jalat maassa olevia ilon tukahduttajia?

Sanotaan siis näin, että molempia ihmistyyppejä tarvitaan keskuudessamme. Jep, tällaista pohdintaa tällä kertaa. Jos tämä kirvoitti miettimään näitä asioita, niin pistä ihmeessä kommenttia tänne ja jatketaan filosofointia. 😉

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.