This is Mika

18.11.2010 19:39 2min luku 4

Lumi lumi lumi

Talvi, eiku Terve!

Ja taas uutisotsikoissa: Lumi sekoitti autoilijat. Itsekin nykyään autoilijana täytyy ihmetellä noita otsikoita. Yllätti? Miten lumi voi yllättää, muuten kuin aamulla nähdessään auton lumikinoksen alla: ”oho, lunta on satanut”? Luulisi olevan itsestään selvää, että nopeudet olisivat sääolosuhteiden mukaisia ja turvavälit oikean pituisia. Tietenkään hyvät auton käsittelytaidot sekä hallinta eivät ole ainakaan pahitteeksi. Kolareita kuitenkin on lumen myötä viime yön ja tämän päivän aikana tapahtunut lukuisia määriä. Voi hitsi hitsi! 🙁 Ajakaa nyt ihmiset varovaisesti siellä. EI pelkästään oman terveyden vuoksi, vaan myös toisten.

Duunissa sain kauhakuormaajalla luoda firman hallin pihan lumesta. Hauska vekotin tuo kauhakuormaaja. En ole itseasiassa ennen ollutkaan moisen ratissa, mutta siinä meni noin kaksi minuuttia, kun päristelin kuin entinen mestari ja lumet katosivat suit-sait-sukkelaan.

Bruum, broom!!

Viime viikonloppuna eksyimme Turgguseen sukuloimaan. Otimme oikein mukavan hotellin ja samalla naatiskelimme rentouttavasti week endistä hyvän ruoan, juoman ja ystävien äärellä. Hotellin riventeli oli erittäin tunnelmallinen ja ruoka oli maukasta!

Mää syömäsä!

Hotellin aamiaiset ovat aina NIIN hyviä! Meikäläinen kiskoo minkä jaksaa leikkeleet ja leivät napaansa niin että rutina käy. 🙂

Ahmiaisella!

Tämä viikko treenien osalta on ollut hieman perinteisempää. Olen käynyt joka toinen päivä jumpalla ja tehnyt vähän tuntuman mukaan. Eilen tein rintaa ja käsiä ihan perussettiä. Penkkiä, pec-dec, push down, hauiskääntöä kässäreillä ja hauberikonetta.

Maanantaina tosin kyykkäilin vähän kokeilumielessä isommilla ja testasin ykkösillä hieman voimatasoja. Ihan pohjasta mentiin ja otin 200kg ihan nätin toiston.

Kyykkysarjat:

  • 10*60kg
  • 10*60kg
  • 10*100kg
  • 10*100kg
  • 6*130kg
  • 3*160kg
  • 1*170kg
  • 1*180kg
  • 1*190kg
  • 1*200kg ja heti perään pudotussarjana: 3*160kg, 6*130kg

Polvi alkoi sitten siinä 2 markassa hieman vihlomaan, enkä saanut niitä pudotussarjojakaan oikein kulkemaan. Voimaa olisi ollut kyllä, mutta päätin lopettaa vielä kun polvi oli elossa.

F-tukku

Marraskuun alessa Fitnesstukulta saa muuten L-Glutamiinia ihan kohtuullisen reiluun hintaan!

800g vain 19,90 (norm. 39,80) SUOSITTELEN!

Muistutukseksi siis, klikaten banneria fitnesstukun sivuille ja sieltä ostamaan protskut ja vitskut!!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.