This is Mika

16.07.2016 06:26 1min luku 8

Loman odotusta ja väsymystä

Hellou!

Ulkona harmaata, sateista ja jopa kohtalaisen koleaa. Suomen kesä siis kauneimmillaan. Meikällä lomat alkavat ensi viikon jälkeen. Tänä vuonna on aivan sama, onko kesä vähäluminen tai rikotaanko vuosisadan helle-ennätys. Me paetaan jonnekin lämpöiseen ja annetaan säiden velloa ihan miten lystää.

beach

Alkaa muuten pikkasen oireilemaan kroppa, kun ollaan tässä painettu duunia ja treeniä kohtalaisen tasaisesti. Loma on paikallaan. Eilen aamuvuorosta suoraan salille hakkaamaan selkä tunnottomaksi. Pääsin lopulta himaan, niin söin ja painuin pehkuihin. Kello oli 18.00. 11 tuntia siis unta kalloon meni heittämällä. Nyt taas jalkeilla ja reippaana heittämään 20 tuntisen viikonloppuvuoron. Eipä tässä enää salille päästä tän viikon aikana. Menee ens maanantaille seuraava jumppendaali.

Vielä kun jaksaa tuon ens viikon, niin helpottaa kolmeksi viikoksi.

Selkä meni muuten jälleen mainiosti tukkoon ihan vain kahdella liikkeellä. Eli ylätalja lapparilla eteen ja vipuvarsiveto sivuttain. Noita tosin tuli joku 300 toistoa veivattua joten kompensoidaan toistomäärillä liikkeiden vähyys. BOOM, toimii.

Ensi maanantaina tiedossa pientä ylläripylläriä blogissa tiistain kunniaksi. Ja sitten tiistaina pusketaankin ulos vähän isompi bloggaus nostalgiseen henkeen, sillä 19.heinäkuuta tulee 10 vuotta täyteen blogia! Kaikkea kivaa siis tiedossa ja tottakai huumoria.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.