This is Mika

25.06.2018 17:49 2min luku 0

Loma, eiku duunii, eiku loma...

Moikka!

Jaahas, se olis sitten maanantaipäivä. Itselläni alkoi Jussin aikaisen työrupeaman jälkeinen viikon lomailu. Tai no, lomailu ja lomailu. Kaikenlaista projektia tässä yhä pukkaa melkein joka päivälle, mutta lasketaanko sitä työksi? Tänään käväisin heittämässä vähän poseerausvalmennuksia Myyrissä. Viime viikolla ja toissaviikolla oli parit polttariporukat elämystreeneissä ja ylihuomennakin on tiedossa elämyksiä salilla, tosin ei polttarimeinigillä, mutta muuten.

Tässä tuleva sulhanen saa kokea jalkatreenien suloisen polttelun

Olkapääjumpat tänään olivat hyvin työntöpainotteiset (onko toi edes oikea sana?). Tein Arnold Pressiä istuen, military pressiä tangolla seisten ja military pressiä smithissä istuen. Sinne tänne heitin muutamat viparisarjat, mutta pääasiallisesti työntelin menemään suoria sarjoja. Eilen tein raskailla painoilla reiden ojennuksia ja hain niillä esiväsytystä. Siitä sitten siirryin jalkaprässiin ja työntelin rest-pausella sarjat sinne 30 toistoon. Vika setti 350 kilolla oli yhtä tuskaa, eiku juhlaa… 😀 Jaloista loppui virrat ihan täysin ja kamppailin aina sellaiset 6-7 toistoa, jonka jälkeen oli pakko lyödä kelkka telineisiin. Sain kuitenkin sen 30 toistoa silläkin täyteen ja olin tyytyväinen. Eipä ole vähään aikaan ollut näin superarat koipiloiset mitä tänään ovat olleet.

Olkapääjumpan jälkeen pukkarikuvatus

Dieetti etenee tasaiseen tahtiin. En ole vielä sen kummemmin aloittanut edes aerobisia, vaan katsonut tarkkaan syömisiäni. Kiskon abaut 300 grammaa riisiä, 300g kanaa, 4-6 kananmunaa, runsaasti salaattia, kurkkua ja tomaattia. Rasvan määrä on päivässä suurin piirten 70-80 grammaa, joka on minulle tosi paljon. Olen yleensä mennyt paljon matalammilla rasvoilla. Täm’ kuitenkin tuntuu toimivan ihan kivasti.


Sitten kamerakilpailun voittajaan!

Kiitos jälleen kaikille osallitujille, teitä oli oikein mukavasti. Tällä kertaa palkinnon eli 4K actionkameran sai nimimerkki:

  • Jodorowsky Said, F1764965

Onneksi olkoon! Laitatko sähköpostissa (nyyssola.m@gmail.com) minulle Osoitetietosi, puhelinnumerosi ja oikea nimesi, niin laitetaan sulle pakettia tulemaan. Ensi kerralla sitten jotain muuta!! Kiitos vielä kerran kaikille!


Treeniohjelmat ja ruokavaliot helposti sähköpostilla!

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.