This is Mika

12.12.2008 01:55 1min luku 5

Lisää salihöpinää

Tiistaina treenit Kärpän Peten kanssa. Tehtiin rintaa vipuvarsikoneessa, vinopenkissä ja ristikkäistaljassa. Lopuksi kiskottiin vielä pohkeita istuen. Tuntui, että koko salikansa oli paikalla Meijerillä. Hauskaa kuitenkin oli ja onnistuttiin vielä saamaan yhteiskuva paikallisten saliotusten kanssa. Kuvassa siis Eva Kovalainen, Peter Kärppä ja allekirjoittanut. Ilme on mielenkiintoinen. 😀

maevapete.jpg

Leskisen Jarikin oli änkenyt ison ruhonsa mestoille ja oli kiskomassa kauheita romuja penkissä solttutyyliin. Alla linkki videoon miehen 5×170 kilon penkkauksesta!! Hurjat on voimat Big Wheelsillä! :worship:

Video

Torstai

Tänään oli vuorossa selkää. Mavella aloitin.

Sarjat:

  • 10x60kg
  • 10x100kg
  • 6x130kg
  • 3x160kg
  • 3x180kg
  • 3x200kg

Olin iloinen, että sarjat tuntuivat kevyehköiltä ja energiaa riitti. Maven jälkeen Herra Rahimi liittyi seuraani selän takomisessa. Siirryimme leuanvetoihin leveällä myötäotteella. 4 sarjaa 10 toistoa kussakin. Pacificissa 5 sarjaa 115 paunalla? 15 toistoa, joista vikassa 20 toistoa. Pulloveria ristikkäistaljassa 3 sarjaa 15 toistoa. Lopuksi tein vatsoja yhden 100 toiston sarjan vatsakoneessa. Reenit olivat siinä ja painuimme ystäväni Herra Rahimin kanssa Spizy Co-ravintolaan syömään palauttavat New Yorker burgerit! 200 grammaa naudanlihaa ja tikkuperunoita! NammM!

”Kuvan hampurilainen ei liity tapaukseen”

Eiköhän jatketa harjoitteita… 🙂

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.