This is Mika

28.03.2010 12:41 2min luku 0

Lepoa ja rentoa Las Porvoossa part II

Tere.

Lauantai-ilta oli sitten oikein lepoa täynnä, sillä grillisafkojen tuoma väsymys kaatoi meikäläisen hetkeksi unten maille ja päätimme, ettei rantasaunaa jaksa lämmittää.

Grillimaister työssään

tuomasgrillaa

Tuhtia grilliruokaa

grilliruokaa

Myöhemmin päätimme kuitenkin vielä pistää tynnyriin tuli ja heittää parit makkarat grillaten. Ruokahuolto pelasi erittäin hyvin.

Tuli palaa

tuli

Honeykin eksyi tulille, mutta siinä vaiheessa vesisade yltyi kuitenkin sen verran, että lämmin tunnelma muuttui kylmäksi ja märäksi yöksi.

Hunaja sekä tuli

kultajatuli

Grilli täynnä makkaraa.

grillimakkaraa

Lauantai oli ruokaisa ja unelias ilta. Näinhän siinä meikäläiselle aina käy, kun saa syödä niin paljon kuin haluaa. Uni vei voiton ja päädyin pahnoille noin puolen yön jälkeen. Aurinko ei valitettavasti näyttäytynyt kertaakaan vaikka toiveikkaasti otin aurinkolasitkin mukaan. Saisi nyt tulla se kauan kaivattu kevät ja kesä. Tätä lunta ja loskaa on ollut ihan tarpeeksi.

Tänne tullaan sitten kesällä uudestaan, saattaa tuo luontokin olla hieman kauniimman näköinen. Tämä sumunsekainen ja kolea sää yhdistettynä loskaiseen lumimassaan ei tee maisemasta mitenkään kauhean viehättävää.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.