This is Mika

20.02.2017 22:40 3min luku 4

Leffaa, videoo ja tarjouksii!

Terve!

Ai ai, koko ajan lähestyy kirjan julkkarit. 16.3 on tuo päivä, eli ei siis kauaa enää. On ollut erittäin kiva kuulla todella monelta ihmiseltä irl, että kirja on ostettu ennakkoon ja sitä odotetaan innolla. Itsekin kieltämättä odotan päästä hypistelemään uunituoretta kirjaa, vaikka olen sen pdf:nä nähnyt satoja kertoja. On se kuitenkin niin eri juttu saada käsiin fyysinen kirja kuin tuijottaa tietokoneen ruudulta sitä.

Kirjasta on muuten julkaistu pikku puffivideo:

Kirjan voi yhä tilata ennakkoon, jolloin saat sen signeerauksella! Klikkaa kuvaa alla ja käy Docendon sivuilla tilaamassa kirja.

Tähän väliin on pistettävä pieni ilmoitusluontoinen asia. Nimittäin tukulla on pre workoutit erittäin mehukkaassa alennuksessa. Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaa mitkä tuotteet sieltä löytyy. Pistä treenit  pörisemään pwo:lla.

Yes, pitää sanoa, että kyllä noista PWO:sta on jeesiä, kun väsy painaa tai sitä haluaa extra fokuksen johonkin kovaan treeniin. Energiatasot on ihan eri levelillä ja pystyy viemään sarjat huomattavasti pidemmälle kuin ilman tehosteita. Itse käytän buustereita aika tarkasti täsmäaseina, eli otan vain silloin, kun koen sen tarpeelliseksi. Jos ei väsytä ja on kaikin puolin hyvä fiilis jumpata, en todellakaan ota silloin mitään extraa treeniin. Normaalisti nautin aminohapot ja kreatiinin ennen treeniä, treenin aikana hieman isolaattia ja Octanea. Treenin jälkeen palkkari tai jos menen kotiin suoraan syön himassa kunnon aterian.

Tänään puskettiin käsitreenit läpi Myyrin kuntokeskuksessa

Tein supereina habaa ja ojentajia. Hieman myös miksailin ja välillä otin ojentajille supersettiä ja haboille pudotuksia. Erittäin hyvän pumpin sain hanskoihin ja se olikin tarkoitus. Liikkeitä ei ollut montaa käytössä.

  • Ojentajille
    • Pushdown V-kahvalla
    • Ojentajakone
  • Haboille
    • Hauiskääntö mutkatangolla
    • Hauiskääntö habakoneessa

Toistoalueet olivat jälleen kerran melkoisen korkealla. Pushdownissa mentiin kaikki setit 30 toistoilla. Ojentajakoneessa mentiin 40 toistoilla. Hauiskääntö tangolla oli 15-20 alueella ja koneessa taas tein 20-25 toistoilla sekä pudotuksilla: 20, 15, 10

Pukkarikuvatus treenin jälkeen

Treenit ovat minulla äärimmäisen yksinkertaisia. Pidän aina huolen, että kohdelihas saa riittävästi rasitusta. Se riittävästi on sitten suhteellista ja mun kohdalla se merkitsee pitkälti, että sarjoja sekä toistoja on oltava PALJON! Yhdistelen luonnollisesti isoja painoja mukaan ja pääliikkeissä näitä tulee tehtyä, mutta silloin mukana on aina joku twist ja se tarkoittaa, että pelkkään kutosen suoraan sarjaan ei homma jää, siihen otetaan mukaan usein jotain muutakin.

Leffakorneri: Rogue One: A Star Wars Story

Sunnuntaina käytiin tsiigaamassa Star Wars spin-offi Rogue One. Leffa oli hyvä. Olin itseasiassa jopa hieman yllättynyt miten hyvä tuo Rogue One olikaan. Leffa sijoittuu aikaan juuri ennen alkuperäisen Star Warsin tapahtumia.

Juoni on melko simppeli, kuten yleensäkin noissa Tähtien Sota -sarjan elokuvilla tuppaa olemaan. Silti näissä on jotain eeppistä ja tuo universumi imaisee mukaansa. Paha on juuri niin ällö paha Star Warsissa, joka ei anna armoa ja siinä ei ole mitään harmaan sävyjä. Kapinalliset yrittävät epätoivoisesti taistella mahdotonta vastaan ja kuin ihmeen kaupalla nämä useimmiten onnistuvatkin. Paha siis aina möhlii sen verran, että nämä altavastaajat saavat haluamansa.

Leffa ei kuitenkaan ole sitä täpärästi onnistumista ja happy endingiä vaan siinä on melkoisesti surua, epätoivoa ja menetystä. Toivo on kuitenkin olemassa ja elokuva ikään kuin luo alkuasetelmat Star Wars: Episode IV – A New Hope -elokuvalle. Toivoa on tuossa alkuperäisessä elokuvassa, mutta tässä Rogue Onessa katsojalle paljastetaan millä hinnalla se uusi toivo luotiin.

Pidin kovasti näyttelijävalinnoista. Mukana oli kivasti huumoriakin, ehkä enemmän sarkasmin muodossa, mutta se kuitenkin sopi hyvin leffan synkkyyteen. Kun yleensä Star Warseissa loikitaan runsaasti eri planeetoilla ja avataan tuota kaunista universumia sen ihmeellisine luontoineen, tässä spin-offissa seikkailtiin loppujen lopuksi melko vähän eri planeetoilla. Olisin ehkä hieman kaivannut, että juoni olisi heitellyt pääosan esittäjiä enemmän paikasta toiseen. Enihöy, erittäin hyvä leffa. 4.5/5

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.