This is Mika

02.12.2014 20:55 1min luku 50

Kyykkyyn, ylös!

Jalkapäivä. 
Sanotaan usein, että jos jalkapäivä menee *ituilleen, menee koko viikko *ituilleen. Näinhän se on. Jalkareeneissä kysytään aina uskoa, tahtoa ja raudanlujaa sietokykyä. Energiaa se vie myös tolkuttomasti. Ja auta armias, jos ei anna kaikkeaan reeneissä niin sen kyllä tietää. Itselleen siinä valehtelee. 😀
kyykkää
Tänään kyykkäiltiin ja ihan hyvältä se tuntui. Aluksi ajattelin smithissä, mutta sitten vaimo pakotti vapaalla kyykkäilemään. Ihan hyvää vaihteluahan sekin. Smithissä on omat etunsa ja vapaalla omansa. Kyykyt lähti todella rauhallisesti pienillä painoilla. Tangolla mentiin kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, ylös. Sitten 40kg, 50kg, 70kg, 80kg, 90kg… huh, siinä jo tuli reilu sata toistoa, mutta hitaasti jalat tuntui lämpenevän. Vyö tiukalle ja yli satasen malmit tankoon. 100kg, 120kg, 140kg, 160kg, 170kg, 180kg, 190kg ja vika 200kg.
Hackissa neljäsosaliikeradalla haettiin osumaa etureisiin 4 sarjan verran 20 toistoa per setti, prässissä taasen veivattiin hitaita toistoja ensin 15 ja siihen päälle 10 pumpaten normisti. Auts, ne hitaat ei tunnu laisinkaan kivalta. Jarrulla alas ja hiiiiiitaaaaasti ylös. Meinaa itku tulla. :'( Lopuksi reiden ojennuksia 5 sarjaa 15 toistoa joista vika pudotuksena. Se oli siinä. Boom boom. Vaappuen himaan ja sauna päälle.
Tässä klipsi vikasta kyykkysarjasta:

Kommentit (50)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.