This is Mika

17.08.2016 14:23 3min luku 9

Kuvia, diilejä ja julisteita!

Moro moro!

Hyvät kansalaiset. Jossain hamaassa menneisyydessä eli toisin sanoen viime vuonna, syksyllä, väsättiin Jouni Jones Lehtosen kanssa photoshootit, joiden tuloksena syntyi Wolverine. Näitä kuvia on julkaistu jo ihan hyvä määrä. Myös Jukka, joka valmistautuu elämänsä ensimmäisiin kehokisoihin on myös käynyt Lehtosen kanssa pläjäyttämässä mainiot teemashootit, kun kondiskin on luokkaa hollywood.

Näinpä Jouni on saanut kasaan kivan setin kuvia. Niinpä yleisön pyynnöstä Lehtonen pisti pystyyn julistekaupan, jotta ne, joiden mielestä kuvat ovat julistekamaa, voivat tilata kaupasta itselleen jonkun mieleisensä kuvan julisteena. Mainio idea kerta kaikkiaan ja taide on aina huomattavasti upeampaa, kun se on fyysinen ja sijaitsee seinällä.

Jounin viimeisimmät tuotokset kuvien osalta on Wolverinen Black Series sekä Nyyssölä Bros. yhteiskuva!

Wolverine Black Series:

WV_Black_Series-1-web WV_Black_Series-4-web WV_Black_Series-3-web WV_Black_Series-2-web

Bros.

Mika ja Jukka-9716-Wolverine

Jounin julistekauppaan pääsette klikkaamalla alla olevaa kuvaa!!

JJL-Storebanner

Käykää tsiigailemassa noita Jounin julisteita, siellä on kieltämättä upeita taideteoksia, joista saa hienoja julisteita. Itse tykkään Jounin tyylistä tehdä noita. Erittäin siisti ja yksityiskohtainen tyyli ja varsinkin väripaletti jokaisessa kuvassa on suoraan sanottuna mahtava.

Tänään jalkajumpat

Tänään olis salilla jalkajumpat. Pitkästä aikaa pääsee tekemään prässiä ja muutenkin isommilla painoilla jumppaa. Reissun jälkeen eikä reissun aikana ollut edes mahdollistuutta raskaampiin painoihin, joten odotettavissa on domsseja. Mä tykkään sekoitella kevyempää ja raskaampaa reeniä sekaisin ja nytkin varmasti tulee molempia tehtyä sekä tietenkin paljon toistoja. Siistiä!

JA ne DIILIT!

Älkääkä unohtako näitä aminohappoja, jotka ovat super edullisessa diilissä.

EAA siis eksklusiivisessa tarjouksessa -35% ale

700x240_mikaEAAv2_aug16

Sekä Octane, joka myös on tarjouksessa -30% ale! Klikkaa siis kuvaa joko yllä tai alla!

-08-15 kello 18.30.54

EAA ja/tai Octane ovat kyllä pirskuleen hyviä tuotteita. Lomien jälkeen huomasi heti ekan jumpan aikana sen energiatason nousun. Lomilla ei tullut käytettyä mitään lisäravinteita ja nyt taas konkreettisesti sai tuntea, että on noissa kyllä on tehoja. Virtaa riitti ja paineet pysyi hyvin päällä. Suosittelen lämpimästi, varsinkin nyt kun nämä ovat näin hyvässä tarjouksessa!

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.