This is Mika

08.02.2012 22:49 1min luku 23

Kuinka kovaa NRJ:n Renne treenaa? - Katso video treeneistä!!

Totally DuuuuD!!

Kyllä se Renne treenaa kovaa!

Tänään oli Rennellä habat ja rintatreenit vuorossa. Blood Volume Training-sessio sai Rennen pari kertaa ärräpäitäkin huutamaan. Yhtään ei periksi annettu ja vaikka volyymillä hakattiin lihasta mössöksi, olivat painot silti niin isot kuin vain mahdollista!

Hyvin on Korppilan pojalla lihasmassaa tullut. Pari kuukautta menty massahakuisesti ja juntattu isoilla raudoilla lihasta lisää, paino noussut messevästi 109 kilosta 115 kiloon! Booyah! Tämä siis vain ja ainoastaan Rennen helvetillisen motivaation ansiosta. Mies ei tingi mistään ja kaikki mennään treenien ehdoilla. Rennen esikuvia ovat esim. Peter Steele (RIP) ja Henry Rollins, jotka aikoinaan myös rankaisivat rautaa salilla ja se myös näkyi miesten olemuksissa. Rollinshan on hienosti sanonut, että: The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength.

Pistettiin vähän treenejä videolle, kun tuolla forumeillakin ollaan vähän kyselty, että olis kiva nähdä jotain julkkista rääkättävän meikäläisen puolesta. Tässähän tuota nyt sitten tehdään; Renneä rääkätään!

Video olkaa hyvät!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.