This is Mika

04.07.2013 19:51 2min luku 17

Kovat treenit takana - Selkä ja ojentajat kiittävät

Moi

Kovaa treeniä tänään flunssan jälkimainigeissa. Eilinen lepo, c-vitskut ja vahva ibuprofeiinikuuri nostatti olotilaa huomattavasti. Päätin tänään mennä kuitenkin salille ja tehdä ”kevyen” treenin ojentajille sekä selälle. Oikkareille tein superina vastaotepenaa ja pushdownia. Nousin 20 kilon korotuksilla ja kympin sarjoilla 130 kiloon joilla kutosia ja heti perään 35kg pushdownia aina failureen asti eli toistot keikkui 15-20 välimaastossa. 3 kovaa sarjaa 130 kilolla ja yksi 110 kilolla. tauot olivat 2-4 minsaa.

Seuraava setti oli myös supersetti jossa tein ekaksi jälleen pushdownia ja siihen päälle niskantakaa kässäripunnerrusta. 5 sarjaa ja toistot 15 paikkeilla, tauot 1 minuutti.

Selälle tein 10 korotuksilla, 15 toistoilla ylätaljaa lapparilla niskantaakse. Pääsin 100 kiloon, kunnes Mike änkesi säätämään eräänlaisen rest-pause-setin: 10 sarjaa 4 toistoa ja tauot sarjojen välissä vain 5 sekuntia. 100 kilolla lähdettiin ja pääsin viidenteen settiin, kun oli pakko pudottaa 90 kiloon, jolla sitten meni loput. Päälle tehtiin vielä kolmio-kahvalla setti jossa ensin vedettiin failureen, mutta jäätiinkin ylätaljaan 10 sekunniksi venyttämään latseja ja sitten pakkotoistoilla 5 ja jälleen 10 sekuntia venytystä ja vielä yksi toisinto. Oli muuten latsit ihan soseena.

Treenien jälkeen jopa poseeraaminen teki tiukkaa kun oli niin pumpissa ojentajat ja selkä.

Oisko tohon kroppaan tarttunu vähän lihaa?

backpose_nyyssola_blog

Nyt on muuten vakuuttavaa tavaraa viikon diilinä. Kun puhutaan tarpeesta saada lisämassaa, tarvitaan siihen kaloreita. Ravinnosta saa aina tietyn määrän kaloreita ja valitsemalla kunnon raaka-aineita myös elimistö hyötyy siitä. Suomessa juuri ruoka on vaan valitettavan kallista ja jos aikomus on lisätä kaloreita ravintoon ja kehittää puhdasta lihasmassaa, on melkeinpä pakko ottaa käyttöön laadukkaat massanlisäystuotteet. Nyt tähän on mahdollisuus, nimittäin Fitnesstukulla on loistava tarjous eriitäin laadukkaasta massanlisäystuotteesta, Jumbosta!

jumbo viikon diilina

Scitecin Jumbo on laadukas gaineri massanlisäykseen ja palautumiseen. Jumbossa on täydet 50 g proteiinia per annos sekä yhdistelmä nopeita ja hitaita hiilihydraatteja. 

  • Lisättyjä aminohappoja.
  • Kehittynyt kreatiinimatrix.
  • Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.
  • Erityisesti hardgainereille.

Jumbon perusainesosana toimii korkealaatuinen heraproteiini, joka edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitämistä. Heraproteiinia täydentää tuotteeseen lisätyt välttämättömät aminohapot (EAA). Jumbo sisältää myös ainutlaatuisen hiilihydraattiyhdistelmän, joka koostuu 6 hiilihydraattilähteestä eri imeytymisnopeuksilla! Hiilihydraattien imeytymisnopeuksien vaihdellessa, saat pitkään nauttimisen jälkeen jatkuvan energiavirran. Hiilihydraattiyhdistelmään kuuluvat mm. patentoidut Vitargo ja Palatinose. Jumbon kruunaa kehittynyt kreatiiniyhdistelmä Crea-Bomb, johon sisältyy 5 tarkkaan valittua kreatiinimuotoa!

Tilaa Jumbo bannerin kautta!

Muista, että tämän kuun on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua banneriskabaan! Voittajalle on luvassa treenit minun ohjauksessa, treenien jälkeen käydään vielä safkaamassa minun piikkiin sekä näiden lisäksi voittaja palkitaan yllätyspalkinnolla!!

Säännöt banneriskabaan löytyvät täältä! Muista, että aikaa osallistua kilpailuun on tämän kuun loppuun asti. 😀 Kannattaa osallistua.

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.