This is Mika

11.03.2016 15:35 4min luku 7

Kisamuisteloa ja eksklusiivista Propud-diiliä vain blogissa!!

Moi!

Eilen oli Instagrammissa meikällä #throwbackthursday ja kaivelin viime syksyn PM-kisojen kuvapankkia. Oli kiva plärätä läpi kaikki vertailut ja muistella sitä fiilistä siellä lavalla. Ihan hyvä tasohan siellä alle kasissakin oli. Ruotsista, Virosta ja Norjasta oli tullut oikein kivan tasoisia jannuja kilpailemaan. Niinkin kova taso oli, notta minä olin ainoana finaalissa mukana, jos satutte muistamaan…

Hassua muuten, että SM-kisoissa annettiin kaikille SM-finalisteille vapaa kortti osallistua PM-kisoihin eikä sinne tullut kuin kourallinen tyyppejä mukaan? Oikeastaan jos oikein funtsii asiaa, niin aika outoa, että jos annetaan lupa seuraavan päivän PM-kisoihin, niin jätetään menemättä? Haloo?? Meillä Suomessa järjestetään älyttömän harvoin kisoja kehonrakennuksessa ja jos sulle annetaan mahdollisuus kisakuosissa ja seuraavana päivänä  mennä PM-skaboihin näyttäytymään, kisaamaan ja tekemään nimeä itsellesi, niin se mahdollisuus jätetään käyttämättä?

PM-kisoissa meneillään posedown…

10653282_10207153577812238_3266266620130380946_n

Näin sponsorikeskeisenä aikakautena on ihan käsittämätöntä, että ei haluta esiintyä ja mikä kamalinta, jos mahdollisuus olisi antaa faneillekin hieno show niin se on suorastaan epäkohteliasta ja itsekästä jäädä pois.

Voitte kuvitella ACE:n jälkeen, kuinka minäkin olisin voinut helposti passata SM- ja PM-kisat. Mulla oli jo plakkarissa SM- ja PM-voitto. Mitään en olisi menettänyt jos olisin jäänyt veke kisoista. Mutta minulle ei tullut mieleenikään jäädä noista karkeloista veke. Halusin omalla osallistumisellani osoittaa seuraajille ja faneille kunnioitusta. Moni oli nimenomaan tullut katsomaan minua niin SM:iin kuin PM:iin. Voitte arvata, että fyysisesti olin NIIN loppu. Olin henkisestikin erittäin väsynyt. Dieetti oli ollut kova, kovatasoiset KV-kisat takana, josta tuli voitto ja periaatteessa päätavoite saavutettu. Mutta ei, pois ei jääty ja se mahtava fiilis mitä Lahden NFE toi tullessaan on jäänyt ikuisesti takaraivoon surisemaan.

Kyllä minä, vaikka olisin minkätasoinen kilpailija tahansa eikä mulla olisi voittoon mahdollisuutta, osallistuisin eniweis seuraavana päivänä kisoihin jos sellaista tarjottaisiin. Siinä annetaan hyvä kuva kilpailijasta ja jätetään hieno kuva vaikkei voittoa tulisikaan.

Muistan hyvin vuoden 2006 ja 2007 kutsukilpailut, jotka järjestettiin Kulttuuritalolla. Tiesin 100% varmasti, ettei mulla ole mitään mahdollisuuksia voittaa painoluokattomassa kisassa sellaisena noviisina, joka silloin olin. Mutta se mitä halusin lavalle tuoda, oli viimeistelty kokonaisuus ja halusin jättää ihmisille upean muiston vapaaohjelmallani. Kaikki lajia seuraavat varmasti muistavat näiden kahden kilpailun vapaaohjelmat. Ne olivat viimeisteltyjä, huoliteltuja, harjoiteltuja ja musiikkivalinnat koreografian kanssa hyvin yhteen synkkaavia.

Mulle oli siis tuolloin tärkeää osallistua noihin kisoihin ihan puhtaasti siinä mielessä, että tein nimeä itselleni ja halusin näyttää, että vaikken voittaisikaan, minut muistettaisiin kyllä hyvänä kilpailijana. Vastaavanlainen mentaliteetti pitäisi olla muillakin. Mennään viimeistellysti kisoihin, harjoitellaan vaparit, opetellaan poseeraamaan hienosti ja tuomaan se oma paketti täydellisen hiottuna sinne. Jos ei tule menestystä mutta olet kaikkesi antanut, silloin ei ole mitään hävettävää. Kuka siinä on mitään sanomassa, kun hävisin paremmalleni. Opetus on siinä, että puolivalmiina mentäessä saadaan vain puolivalmista aikaseksi.

2006 vuoden vapari

Harmi että Mike Siren on poistanut tuben tililtään minun Oslo GP:n vapaaohjelman vuosimallia 2007. Se oli huomattavasti stabiilimmalla kuvalla taltioitu kuin tämä Helsinki GP:ssä kuvattu versio:

Eniweis, tuollaiset tuli vetäistyä silloin ja pitkä matkahan tuolta on tähän päivään. Laitetaan tähän vielä vertailuksi viime vuoden ACE:n vapari, superterävällä kuvalla:

PM-kulta kaulassa ja hymyä koko ukko. Työ kannatti ja kantoi hedelmää.

12819436_10207153899980292_2552544085621503334_o

***

Hei ja sitten pientä buffausta herkullisista diileistä ystävät, rakkaat!!

Whey-80 prodediili on enää muutaman päivän voimassa. Olkaa nopeita ja käykää poistamassa todella halvat säkit hyvää roheiinia!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

12834492_10207116229278548_479083828_n

Ja sitten uutta eksklusiivista naminamitarjousta kaikille hyvän makuisen protskupuddinkin ystäville!

Meikä pisti näin perjantain kunniaksi teille lukijat jälleen ikioman diilin pystyyn. Tätä Propud-diiliä ei saa muualta mistään!! Vain lukijoiden oma tarjous. Älä siis kerro edes kaverille, annetaan sen ostaa kalliimmalla, mitäs ei halunnut tulla lukemaan Nyyssiksen blogia!! Hahahahaaa! 😀 😀 😀

Mikä parasta, Fitnesstukku on saanut tähän tuoteperheeseen aivan tajuttoman herkullisen uuden maun, vanillan!! Tämähän protskuherkku on siitä ainutlaatuinen, että se säilyy huoneenlämmössä. Voit siis huoletta ottaa mukaan purnukan, eikä tarvitse miettiä saako sen äkkiä jonnekin kylmään. Maitorahka lämpöisessä seistyään menee tunnissa sen verran ällöttävän makuiseksi, ettei sitä syö kukaan. Ja voin veikata, että varpuset lentää ja pakki on sekaisin, jos pilaantunutta maitotuotetta kiskoo kitusiinsa.

Elikkä Propud 30% alessa ja mukana uusi vanilla-maku!!! Tarjous voimassa ajalla 11-20.3 2016.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen!

700x240_mika_propud_mars16

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.