This is Mika

29.05.2010 08:02 2min luku 1

Kesä takaisin!

Talvitakki päälle.

Kesä oi missä olet? On tämä nyt kanssa, ensin on talvi joka jäädyttäisi helvetin ja kaiken järjen mukaan kesän pitäisi olla helteinen, mutta ei! Vettä sataa ja pitkää kalsonkia pitää ison Tarjankin vetää yllensä ettei reidet palellu. Pipo päähän ja talvirukkaset käteen, kun menee lähisiwaan ruokaostoksille. Masentavan tylsän näköistä. Olisi edes lämmintä, mutta kun mittari näyttää 10,8 celsiusta rupee sitä jo epäilemään, että menikö se kesä jo?

Viikon pommina tällä viikolla on muuten ollut erinomainen palautusjuoma Super Gainer Pro! Itse olen vejellyt sitä naamariini ja oikein on tuntunut hyvältä. Hintakaan ei ole nyt paha. Viikon pommi on siis vielä voimassa, hae omasi Bannerin kautta!

kapsgpfi

Kesäkampanjana on muuten Novedex XT tuplapaketti aika hyvään hintaan 69,90e. Jos ei rasva pala dieetillä ja nesteet lähde kropasta, tässä on tuote joka toimii kuin junan vessa. Varoitus: Ei alle 21 vuotiaille eikä naisille.

(Myöskään dopingtesteihin ei kannata mennä pissimään, sillä hälytyskellot kilkattaa Novedexista. ADT on pistänyt tämän antiaromatisaattorin pannaan, koska tuotteesta hyötyy kaiketi liikaa ja toimii lääkkeen tavoin estrogeeniblokkerina?)

novedextupla

Nyt se kesä takaisin!

Terv. Mika

kuvatus200

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.